Ihmiset joutuvat kosketuksiin monenlaisten kosmetiikkatuotteiden ja kauneustietojen kanssa …

Jos haluat palauttaa kuivan ihon normaaliksi iholle kaikin voimin, on tehokkainta luopua meikkeistä ja suorittaa ihonhoito keskitetysti kosteuttamalla 3 tunnin välein. Eikö se ole todella kovaa? “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “Yritän käyttää valkaisukosmetiikkaa auringonpolttamissa”. Voidaan sanoa, että tällainen välitön menetelmä ei riitä ikäpisteiden hoitomenetelmäksi, mutta ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. On tärkeää sanoa: “Poista tarpeettomat meikki- ja sebum-tahrat.” Jos tätä ei voida tehdä huolellisesti, ei ole liioiteltua sanoa, että “valkaisu on ei-toivottua!” Kuiva iho on muoto, jossa ihon estotoiminto on riittämätön, joten sitä stimuloidaan suoraan, ja iho muuttuu vähemmän kosteutetuksi ja alttiammaksi ryppyille. Voi olla hieman pelottavaa mennä sairaalaan parantamaan karkeaa ihoa, mutta niiden, jotka “ovat kokeilleet erilaisia ​​asioita, mutta karkea iho ei parane”, tulisi ottaa heti yhteyttä ihotautilääkäriin .. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on luonnollisesti taipuvainen täplille, joten minulle kerrottiin, että vaikka ne näyttävätkin parantuneen valkaisukosmetiikalla, ne tuottavat valitettavasti pisamia. Nuorten aknen puhkeamisen tai pahenemisen estämiseksi on tärkeää tarkistaa oma elämäntapasi uudelleen. Ole mahdollisimman varovainen, jotta vältät murrosiän aknen. Kun se kuivuu, huokosien ympärillä oleva alue kovettuu eikä sitä ole mahdollista pitää kiinni. Siinä tapauksessa näyttää siltä, ​​että meikkijäämät, lika, bakteerit jne. Jäävät huokosiin. Monet ihmiset sanovat: “Kylmänä vuodenaikana ihosi kuivuu, mikä tekee siitä kutisevan ja tuskallisen.” Viime vuosien suuntauksia tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät jatkuvasti kuivasta ihosta. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, on tärkeää puhdistaa koko keho syömällä hyödyllisiä ruokia ja parantaa ulkopuolelta voiteella, joka on erittäin tehokas karheaa ihoa vastaan. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset ajattelevat, että “väriaine on paras ottelu, koska se on välttämätöntä kosteuttaa kuivana ihona!”, Mutta periaatteessa on mahdotonta, että voide pysyy suorassa. Tavallisen kehosaippuan tapauksessa on todettu, että on tapauksia, joissa puhdistusvoima on liian voimakas ja öljyä poistetaan liikaa, jolloin iho on kuiva tai karhea, ja päinvastoin, se liittyy suoraan liialliseen eritykseen minulla on öljyä. Ihmiset harjoittavat ihonhoitoa päivittäin altistuessaan monentyyppisille kosmetiikkatuotteille ja kauneustiedoille. Jos ihonhoito itsessään ei kuitenkaan ole oikea, se muuttuu kuivaksi. Jos menet tavallisesti urheiluseuraan tasoittamaan verenkiertoa, liikevaihto paranee ja avoimempi valkaisu voi olla sinun. Nykyaikaiset nuoret eivät voi vapauttaa stressiä, joten jos puhdistat aknea estävillä kasvojenpuhdistusvoiteilla tai -voiteella, mutta se ei paranna ollenkaan, johtuu siitä, että keräät stressiä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました