Jopa kosmetiikalle, joka on kaikkialla …

Voidaan sanoa, että aknen perushoito on puhdistaa lika, kuten tali tai kuollut iho, jota ei tarvitse pestä leikkaamatta, ja sitten kosteuttaa sitä leikkaamatta sitä. Tämä on täsmälleen sama aknen kohdalla missä tahansa kehossa. On välttämätöntä, että “palatessasi toimistolta voit poistaa meikin ja talin lian kokonaan”. Jos et pysty tekemään tätä täydellisesti, voit jopa sanoa: “Sinun tulisi luopua valkaisusta!” Useimmat ihmiset ajattelevat, että “väriaine on hyödyllisin, koska se vaatii kosteuttamista kuivan ihon hoitona!”, Mutta pohjimmiltaan voide on yksinkertainen. On mahdotonta pitää vettä. Jos se sijoitetaan kaupunkiin “vartalosaippuan” nimellä, voit melkein olla varma, että sillä on pesuainetta. Siksi on tärkeää olla varovainen saadaksesi jotain, jolla ei ole huono vaikutus ihoon. Ihmisille, joilla on herkkä iho ja jotka tuntevat olevansa rasittuneita jopa kaikkialla esiintyvillä kosmetiikoilla, ärsytystä tukahduttava ihonhoito on välttämätöntä. Vaihda tavanomainen hoito johonkin, joka ei ole liian stimuloiva. Käynti sairaalaan karkean ihon hoitamiseksi voi olla enemmän tai vähemmän arkaa, mutta niiden, jotka “ovat tehneet mitä vain ajattelevat, mutta eivät parane”, tulisi ottaa heti yhteyttä ihotautilääkäriin .. Toisin kuin palattuaan kotiin, aamutunteina käytetty kasvojen pesusaippua ei poista meikkiä ja likaa, joten olisi järkevää käyttää jotain, joka on pehmeää iholla ja ei vahvaa, jos sillä on puhdistusvoimaa. Allergioiden laukaisema herkkä iho vaatii asiantuntijan hoitoa, mutta jos elinkaari on alttiita herkälle iholle, sen korjaaminen palauttaa herkän ihon. Uskotaan, että herkän tai kuivan ihon hoidossa tärkeintä on “vahvistaa ja täydentää ihon estotoimintoa”. Tärkein lähtökohta on tehdä ensin estotoiminnon korjaukset. Olen oppinut, että nesteytys on välttämätöntä ihonhoidossa. Riippuen siitä, miten voidetta pidät kosteutettuna, ihosi kunto ja meikkipasta ovat yllättävän erilaisia, joten haluaisin käyttää voidetta perusteellisesti. Jos sinulla on huokosiin liittyviä ongelmia, ihosi näyttää mansikkamaiselta tai leveältä ja ihosi näyttää haalistuneelta. Jos haluat päästä eroon huokosongelmista, sinun on tehtävä asianmukainen ihonhoito. Jos todella haluat “tehdä ihostasi kauniin pesemättä kasvojasi”, on tärkeää oppia perusteellisesti “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys, jotta et ymmärtäisi väärin. Ihon vaihtuminen tapahtuu voimakkaimmin uniaikoina, joten jos nukut tarpeeksi, ihosi vaihtuvuus saa vauhtia ja tahrat häviävät todennäköisemmin. Sanotaan, että kosteuttava vaikutus on voimakkaampi heti kylvyn jälkeen vedellä iholla kuin jonkin aikaa kylvyn jälkeen. Suurin osa kehon saippuasta on vettä, mutta koska se on nestettä, on suositeltavaa, että se sisältää erilaisia ​​ainesosia, joilla on erilaisia ​​vaikutuksia, mukaan lukien kosteuttavat vaikutukset.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました