Jos ajattelet vakavasti “Haluan saada kauniin ihon pesemättä kasvoni!” …

Luulen, että kasvojen pesun alkuperäinen tarkoitus on poistaa vain hapettunut ja jumittunut lika, kuten tali ja meikki. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että on olemassa melko monta tapausta, joissa kasvot pestään pois jopa iholle arvokkaasta talista. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, on tärkeää toteuttaa “kosteuttavia” toimenpiteitä käyttämällä täysimääräisesti keramidia sisältävää voidetta, joka pitää kosteutta sarveiskerroksen jokaisessa kulmassa. Aknen uskotaan johtuvan hormonien epätasapainosta, mutta on todettu, että aknea voi esiintyä myös silloin, kun et nuku hyvin, sinulla on paljon stressiä tai sinulla on epänormaali ruokavalio. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, ne näyttävät hyvältä ja ikääntyvät, joten rypyt ovat huolestuttavia ja nauraminen on pelottavaa.Naisen näkökulmasta silmät ympäröivät ryppyjä on suuri vihollinen. Aknen syy on se, että tali tunkeutuu huokosiin ja aknebakteerit kasvavat edelleen käyttämällä talia ravintoaineena, mikä aiheuttaa aknen tulehtumisen ja pahenemisen. Jos sinulla on ongelmia huokosien kanssa, ihosi näyttää mansikoilta tai huokosesi laajenevat ja ihosi näyttää tummemmalta. Tehokas ihonhoito on välttämätöntä huokosongelmien ratkaisemiseksi. Aiemmin ihonhoitotuotteiden osalta todellisuus on, että emme ole kiinnittäneet huomiota kauniin ihon luovan koko kehon periaatteisiin ja periaatteisiin. Erityisesti se on kuin lannoitteen ruiskuttaminen kaivamatta peltoja. Sanotaan, että otsaan ilmestyviä ryppyjä ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta harvennushoidossa sen ei pitäisi olla “nolla!” Sanotaan, että ryppyjä yleensä muodostuu silmien lähelle, koska iho on ohut. Poskien muodostavan ihon paksuuteen verrattuna huomautetaan, että silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen. Aineenvaihdunnan parantaminen tarkoittaa systeemisen suorituskyvyn parantamista. Pähkinänkuoressa se tarkoittaa terveellisen ruumiin rakentamista. Ensinnäkin “terveyttä” ja “kaunista ihoa” ei voida tarkastella erikseen. Nykyään sanotaan, että valkaisevia naisia ​​suosivien ihmisten määrä on lisääntynyt. Ehkä sen vuoksi minulle kerrottiin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Jos ajattelet vakavasti “Haluan saada kauniin ihon pesemättä kasvoni!”, Älkää ymmärtäkö minua väärin, joten mielestäni on tärkeää antaa täsmällinen tarkkuus “älä pese kasvojasi”. .. Jos ihosi on kuiva ja masentunut ympäri vuoden, sinun tulee käyttää vartalosaippuaa, joka on täynnä kosteuttavia ainesosia. Kosteuttamiseksi ihoa silmällä pitäen on tärkeää, ettet ravista vartalon saippuavalinnasta. Jopa ne, jotka ovat aina varovaisia, kuten “Sain auringonpolttaman, mutta jos jätän sen huolehtimatta siitä, se aiheuttaisi tahroja!” On asioita. On todettu, että herkälle iholle iholla alun perin ollut estofunktio on heikentynyt, mikä tarkoittaa, että se ei kykene täyttämään tehtäväänsä sujuvasti ja että se voi johtaa erilaisiin iho-ongelmiin.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました