Jos haluat puhdistaa karkean ihosi …

Jos teet virheen vartalasaippuan valinnassa, voit poistaa jopa kosteuttavat ainesosat, jotka ovat todella välttämättömiä ihollesi. Jotta tämä ei tapahtuisi, katsotaanpa, miten tunnistaa kehon saippuat, jotka ovat hyödyllisiä kuivalle iholle. Pisamia esiintyy yleensä ihmisillä, joilla on tummat täplät, joten vaikka he olisivatkin onnellisia siitä, että ovat onnistuneet voittamaan ne valkaisevan kosmetiikan voimalla, pisamia kärsii suurimman osan heistä jonkin ajan kuluttua. Pohjimmiltaan aknen ihon hoito on pestä ja poistaa ei-toivotut talit tai kuolleet ihosolut ja sitten kosteuttaa ihoa. Tältä osin mistä tahansa kehon osasta löydetty akne ei muutu. Nykyään sanotaan, että valkaisevia naisia ​​suosivien ihmisten määrä kasvaa. Tästä syystä monet naiset haluavat “valkaista”. Ei ole epäilystäkään siitä, että kosteuttava vaikutus on parempi heti kylvyn jälkeen iholle jäävällä vedellä kuin ihonhoito, kun kylvyn jälkeen on kulunut vähän aikaa. Ottamalla ihonhoitoa voit estää erilaisia ​​iho-ongelmia, ja se sopii kosteutetulle paljaalle iholle, joka voi tehdä meikistä sileän. Jos jatkat verenkierron parantamista, liikevaihtoa voidaan edistää ja saatat saada läpinäkyvämmän valkaisun. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on välttämätöntä. Riippuen siitä, miten kosteutat voidetta, ihosi kunto muuttuu luonnollisesti ja meikkipasta on yllättävän erilainen, joten haluaisin käyttää voidetta perusteellisesti. Kasvolihaksista puhumattakaan, on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät kaulasta kasvoihin, ja kun nämä tärkeät lihakset “vanhenevat”, on mahdotonta tukea ihoa ja ryppyjä esiintyy. Aiemmin ihonhoitoon kutsuttu ei kiinnittänyt huomiota kehon mekaniikkaan, joka luo kauniin ihon. Esimerkiksi se on kuin sadetta vain lannoitetta kaivamatta peltoja. Kun peset kasvosi, ihon pintaan tarttunut tali tai lika poistuu, joten voiteeseen tai seerumiin sisältyvät ravinteet, joita käytät myöhempään hoitoon, pääsevät helposti ihoon ja kosteuttavat ihoa. antaa. Jos aiot tehdä parhaansa ihon kuivumisen estämiseksi, näyttää siltä, ​​että on tehokkainta tehdä ihonhoito kosteuttavaksi 3 tunnin välein ilman meikkiä. Todellisuudessa voidaan kuitenkin sanoa, että este on korkea. Sanotaan, että otsaan ilmestyviä ryppyjä ei voida poistaa ollenkaan, kun ne ovat muodostuneet, mutta ei ole, että ei ole ohentuvia ryppyjä. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, mielestäni on tärkeää ottaa hyödyllisiä elintarvikkeita korjata koko keho ja vahvistaa sitä kehon ulkopuolelta voiteella, joka on tehokas karkealle iholle. Useimmissa tapauksissa liikevaihto työntää tahrat ihon pinnalle ja niiden on tarkoitus tulla irti, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, se pysyy iholla ja siitä tulee tahroja.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました