Jos haluat ryhtyä toimiin tahroja vastaan ​​…

Kun iho kuivuu ja vesi häviää ihokerroksesta, keratiinia ei voida helposti irrottaa ja paksummaksi. Sellaisessa tilassa, vaikka huolellinen ihonhoito, aktiivinen ainesosa ei tunkeudu ihoon, joten vaikutusta ei ole melkein. Silmien ympärillä on ryppyjä, jotka melkein aina lisäävät ulkonäön ikää, joten naisille silmän ympärillä olevia ryppyjä kutsutaan ryppyiksi, kuten ryppyiksi, jotka vaikeuttavat naisten kohtaamista. se on luonnollinen vihollinen. Voi olla hieman hankala mennä asiantuntijan luokse, onko sinulla karkea iho, mutta jos olet kokeillut sitä ja karkea iho ei parane, mene heti ihotautilääkäriin .. Kun kasvot on pesty kasvojen pesusaippualla, iho, jonka tulisi normaalisti olla heikosti happama, muuttuu emäksiseksi lyhyeksi ajaksi. Jännityksen tunne heti kasvojen pesusaippualla pesun jälkeen johtuu ihon emäksisestä luonteesta. Suurin osa kehon saippuasta on vettä, mutta se, että se on nestettä, on tehokasta, ja on hienoa, että se sisältää erilaisia ​​ainesosia, joilla ei ole vain kosteuttavaa vaikutusta, vaan myös monenlaisia ​​vaikutuksia. Kutina naarmuttaa usein ihoa, vaikka makaa. Ihmiset, joilla on kuiva iho, haluavat olla tietoisia kynsien leikkaamisesta, jotta he eivät vahingoita ihoaan ilman heidän tietämättään. Jos huokoset kuivuvat tärkeän veden puutteen vuoksi, se voi olla alttiina huokosongelmille, joten riittävä hoito on tarpeen talvella, kun se on helppo kuivata. Kun iho altistuu ultraviolettisäteille, melaniinin tuotanto ei lopu sen jälkeen ja melaniinin tuotanto jatkuu loputtomasti, mikä on virheiden periaate ja periaate. Ehkä sinäkin, useiden kosmeettisten tuotteiden ja kauneuteen liittyvien tietojen ympäröimänä, hoidat ihonhoitoa 365 päivää vuodessa, kunnes olet tyytyväinen. Jos ihonhoitoa ei tehdä oikein, on kuitenkin todennäköistä, että sinulla on kuiva iho. Mitä tulee silmän ulkokulmien ryppyihin, jos jätät ne yksin, ne kaiverretaan yksi toisensa jälkeen, joten jos huomaat sen, voi olla vaikeaa, jos et ryhdy nopeisiin toimenpiteisiin. Kuiva iho viittaa tilaan, jossa vesi, joka on ihon kosteuden lähde, on haihtunut. Iho, joka on menettänyt tärkeän veden, on mikro-organismien tulehtima ja kärsii vakavasta karheesta ihosta. Jos haluat estää viat, ota “A-vitamiini”, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja korjaa viat, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymisen ja ohentaa viat. Haluan pitää mielessä. Eikö ole normaalia sanoa, ettet ajattele hengitystä? Saatat miettiä, “Onko hengitys mukana kauniissa ihossa?”, Mutta on käynyt selväksi, että kaunis iho ja hengitys liittyvät läheisesti toisiinsa. Väitän, että kosteuttava vaikutus on voimakkaampi heti kylvyn jälkeen, kun iholle on jäänyt vettä, kuin sen jälkeen, kun olen ottanut vähän aikaa kylvyn jälkeen. Jos jätät karkean ihon sellaisenaan, akne jne. On paakkuinen, eikä sitä voida helposti palauttaa vain tavallisella hoidolla. Varsinkin kuivalle iholle kosteuttaminen yksinään ei riitä sen palauttamiseksi.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました