Jos haluat välttää tahroja …

Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät hartioihin ja kaulasta kasvoihin, joten jos nämä tärkeät lihakset heikkenevät, on mahdotonta jatkaa ihon nostamista ja se rypistyy. Jos haluat välttää viat, “A-vitamiini”, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja jolla on puhdistus viat, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kerrostumisen ja jolla on ohuempi virhe On paras asia ottaa. Monet ihmiset voivat sanoa: “Valkaisulla ei ole mitään tekemistä suoliston kanssa.” Jos valkaisu on unelmasi, on kuitenkin välttämätöntä parantaa suolistoympäristöä. Sanotaan, että on täysin mahdollista, että sen tekeminen, jonka haluat saada kauniin ihon, ei oikeastaan ​​tarkoittanut mitään. Joka tapauksessa voidaan sanoa, että kauniin ihon saavuttaminen alkaa perusasioiden tuntemisesta. Alun perin iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja pöly tai hiki tulee poistaa helposti pesemällä tavallisella kuumalla vedellä. Haluan oppia pesemään kasvoni ilman virheitä, jättäen vain talin, jolla on tärkeä rooli, mutta poistamalla vain lika, jolla on haitallinen vaikutus ihoon. Teini-ikäiset keräävät usein stressiä, joten ne, joita hoidetaan aknespesifisellä kasvojen puhdistusvaahdolla tai -voiteella, mutta joille kerrotaan, että se ei paranna ollenkaan, elävät lieventämättä stressiä. Kuulen, että monilla ihmisillä on päänsärkyä nenän huokosien takia. On todettu, että tali kerääntyy eniten kasvoihin, ja haluat ehkä kaivaa sen kynsien kärjellä, mutta uskotaan, että ihon iho vaurioituu ja se johtaa tylsyyteen. Tajusin vakaasti, että nesteytys on tärkein asia ihonhoidossa. Meikkipasta tulee olemaan täysin erilainen, riippuen siitä, miten kosteutat kosteusvoidetta, puhumattakaan ihon kunnosta. Luulen, että sinun pitäisi käyttää sitä aktiivisesti. Jos se on tuote, jota myydään nimellä “Body Soap” ruokakaupassa, puhdistusvoima on kunnossa. Tärkeämpää on kiinnittää huomiota siihen, että sinun pitäisi ostaa jotain, joka on pehmeää ihollesi. Jos harjoittelet säännöllisesti verenkierron tasoittamiseksi, aineenvaihdunta on tasaista ja saatat pystyä tekemään ihosi valkaisusta kauniimman. Vanhetessasi on melko monta tapausta, joissa ryppyjä veistetään tietämättään, kuten “en huomannut, että se oli sellaisessa osassa!”. Tämä johtuu siitä, että myös iho vanhenee. Jos sinulla on ongelmia ihosi kanssa, on tärkeintä lopettaa ihon hoito ja parantaa alkuperäistä sietokykyäsi, jotta ihosi olisi kaunis. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “Yritän käyttää valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun tulen palamaan.” Tällaisella käytöllä ei voida sanoa, että se olisi tyydyttävä ikäpisteitä vastaan ​​ja mitä kutsutaan melaniiniksi, joka on huono ihon sisällä, toimii vuodenajasta riippumatta. Vaikka omistaudutkin ihonhoitoon 365 päivää vuodessa, iho-ongelmasi eivät koskaan poistu. Onko tällainen ongelma rajoittunut minuun? Olet utelias siitä, mihin pidät päätäsi. “Herkälle iholle” kehitetty voide tai voide ei vain estä ihon kuivumista, vaan myös parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, jonka ihon sarveiskerros alun perin säilyttää.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました