Jotta liikevaihto olisi tasainen …

Mielestäni liikevaihdon tasoittaminen tarkoittaa koko kehon toiminnan parantamista. Toisin sanoen, pyritään terveeseen kehoon. Syyn korjaaminen, “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Tiedetään, että kun iho kuivuu ja orvaskedeltä puuttuu vettä, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Tällöin edes huolellisella ihonhoidolla tärkeät ainesosat eivät tunkeudu ihoon ja se on tehoton. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset sanovat: “Valkaisulla ei ole mitään tekemistä suoliston kanssa.” Jos haluat kuitenkin vaalennettua, sinun on palautettava suolistoympäristö kokonaan. Oletko koskaan sanonut: “Olen hieman huolissani, koska ihoni on ollut jatkuvasti kuiva näinä päivinä.” Jos jätät sen arvoksi “Se on vain kuivaa ihoa!?”, Se voi pahentua ja sinulla voi olla pelottava kokemus, joten ole varovainen. Viime aikoina luin, että yhä useammat ihmiset sanovat pitävänsä naisten valkaisemisesta. Toisaalta minulle kerrottiin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. On harvinaista, että tuntematon ihminen, joka pyrkii kauniiseen ihoon, sopii itsensä kanssa. Se voi olla hankalaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Vierailu sairaudessa / klinikalla karkean ihon hoitamiseksi voi olla hieman pelottavaa, mutta jos koet, että karkea iho ei parane kokeilun jälkeen, mene heti ihotautilääkäriin. Kun on kyse tuotteista, joita myydään yleensä “vartalon saippualla” supermarketeissa, rumpu voi työntää suurimman osan puhdistusvoimasta. Tämän mielessä sinun tulisi olla tietoinen siitä, että sinun pitäisi valita jotain, joka on ystävällinen ihollesi. Syy siihen, miksi silmien ympärillä on paljon ryppyjä, on se, että iho on ohut. Poskien ympärillä olevan ihon paksuuteen verrattuna silmien ala ja silmän kulmat ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen. Ei voida sanoa, että herkälle iholle on vain yksi syy. Siksi, jos haluat parantaa, on tärkeää arvioida uudelleen ihonhoidon symboloimien ulkoisten tekijöiden lisäksi myös sisäiset tekijät, kuten stressi ja ruoka. Jos vesi haihtuu ja huokoset kuivuvat, se voi aiheuttaa vakavia vaikutuksia huokosiin, joten asianmukaista hoitoa tarvitaan syksystä talveen. Kun estotoimintoa ei käytetä, kehon ulkopuolinen ärsytys aiheuttaa karheaa ihoa, ja ihon suojaamiseksi ärsytykseltä talia syntyy tavallista enemmän, ja monet ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi. Muista, että “valkaisukosmetiikka on suuri virhe, jos luulet, että sinun pitäisi käyttää niitä vasta, kun täpliä ilmestyy!” Päivittäisellä huollolla estä melaniiniaktiivisuus ja pidä ihosi vastustuskykyisenä virheille. Kun se kuivuu, huokosien ympäristö muuttuu jäykäksi ja on mahdotonta pitää sitä suljettuna. Tästä syystä olen kuullut, että huokoset ovat täynnä asioita, joita ei voitu poistaa, likaa ja bakteereita. Karkean ihon voittamiseksi mielestäni on tarpeen elää kunnollista elämää säännöllisesti. Mielestäni on parasta parantaa karkea iho koko kehosta ja tehdä kauniista ihosta parantamalla ruokailutottumuksia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました