Kasvopesuvaahdon osalta …

Kasvojen puhdistusvaahdon osalta se on erittäin helppoa, koska se tehdään vaahtoavaksi vain lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja vaivaamalla se, mutta toisaalta sillä on taipumus kuormittaa ihoa raskaasti, mikä aiheuttaa ihon kuivumista. Jotkut sanovat niin. Vanhan tyyppinen ihonhoito ei kiinnittänyt huomiota fyysiseen prosessiin luoda kaunis iho. Tarkemmin sanottuna se on sama kuin lannoitteen ruiskuttaminen laittamatta kuokkaa kentälle lainkaan. Koska ihon aineenvaihdunta on aktiivisempaa unen aikana, väitän, että jos olet tietoinen oikean unen varmistamisesta, ihon aineenvaihdunta aktivoituu ja tahrat ovat vähemmän havaittavissa. On lukemattomia naisia, jotka ovat huolissaan herkän ihonsa takia, ja kun myyjä teki kyselyn 20–40-vuotiaista naisista, yli 40% japanilaisista sanoi, että heillä oli herkkä iho pitkään. että ajattelet. Ihmiset, jotka syövät paljon kerralla tai jotka alun perin haluavat syödä ja juoda, väittävät, että vaikka he ovat tietoisia ruoan määrän hallitsemisesta milloin tahansa, he pääsevät lähemmäksi kaunista ihoa. Monet ihmiset sanovat: “En voi ajatella valkaisua ja suolistoympäristön vuorovaikutusta keskenään.” Kuitenkin, jos sanot, että valkaisu on toivottavaa, on tarkoitus parantaa suolistoympäristöä epäonnistumatta. Et pidä kutinaa kuivuuden takia tai ihosi muuttuu huonommaksi, eikö? Vaihda tällöin ihonhoitotuote kosteuttavalla tuotteella sekä vartalon saippualla. Jos et voi olla huolimatta ihosi sebumista, vaikka hieroisitkin ihoa voimalla, se johtaa akneen. Tee niin paljon kuin mahdollista, jotta et vahingoittaisi ihoa. Jos verenkierto ei ole tasaista, ei ole mahdollista toimittaa riittävästi ravinteita huokosoluihin, aineenvaihdunta häiriintyy ja sen seurauksena huokosissa esiintyy ongelmia. Jos haluat parantaa karkeaa ihoa, on tärkeää elää kunnollista elämää joka päivä. Mielestäni on järkevämpää parantaa karkeaa ihoa kehon sisältä ja tehdä ihosta kaunis parantamalla ruokailutottumuksia. Herkkä iho on tila, jossa ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään, koska iho kuivuu 365 päivää vuodessa veden tai talin puutteen vuoksi.Voidaan sanoa, että ongelmat ovat todennäköisesti Tapahtua. Monet mallit tai kasvojen asiantuntijat saattavat olla kiinnostuneita lukemaan “kosmetologia ilman kasvojen pesua” -oppaiden ohjetta. Kun peset kasvosi, ihosi pintaan tarttunut lika tai tali pestään pois. Ihonhoito toimii vain iholla, joka on ihon lähde, ja sen sarveiskerroksessa, mutta tämä välttämätön sarveiskerros on riittävän vaikea estämään ilman kulkua. Näyttää siltä, ​​että siitä on tullut. Jos sinulla on kuivaa ihoa aamunkoiton tai pimeän jälkeen, valitse vartalosaippua, joka on täynnä kosteuttavia ainesosia. Iholle voidaan väittää, että kosteuttamisesta on huolehdittava vartalon saippuavalintamenetelmällä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました