Kuivan ihon sanotaan olevan …

Kuivalle iholle ihon estotoiminto ei toimi tyydyttävästi, joten kyky vastustaa ärsytystä menetetään, ja voidaan sanoa, että ihon kimmoisuus vähenee ja ryppyjä todennäköisesti esiintyy. Niille, jotka kärsivät aknesta, on tärkeintä pestä ja poistaa ylimääräinen keratiini ja tali ja sitten huolellisesti kosteuttaa. Tämä on totta riippumatta siitä, missä kehossasi sinulla on akne. Pisamia esiintyy useimmiten ihmisillä, joiden iho on alttiita DNA-tahroille, joten vaikka näyttää siltä, ​​että valkaisevan kosmetiikan edut ovat parantuneet, pisamia esiintyy usein lyhyen ajan kuluttua. Kuiva iho viittaa tilaan, jossa kosteus, jonka voidaan sanoa olevan kiillon lähde, on poistettu. Iho, josta on poistettu korvaamaton vesi, kehittää tulehdusta basillien jne. Vuoksi ja kärsii vakavasta karheesta ihosta. Se on okei ihmisille, jotka ovat huolissaan siitä, että he ovat osuneet aurinkoon! On kuitenkin välttämätöntä ottaa asianmukainen ihonhoito. Mutta ennen sitä kostutetaan! Ihonhoidon osalta tiedetään, että se toimii vain ihon muodostavalla iholla ja sisäpuolella olevalla sarveiskerroksella, mutta tämä tärkeä sarveiskerros on kerros, joka on riittävän täydellinen estämään ilman kulun. kertoi, että olen. Kun verenkierto häiriintyy, tärkeitä ravintoaineita ei voida toimittaa huokosoluihin, mikä vaikuttaa haitallisesti aineenvaihduntaan, mikä aiheuttaa ongelmia huokosissa. Jotkut sanovat: “Etsin kosmetiikkaa, joka auttaa valkaisemista”, koska olen innokas valkaisusta, mutta jos ihoni ei ole hyvin valmistautunut hyväksymiseen, se on 99% hukkaan. Aikaisemmin levynmuotoiset huokoset olivat hyvin suosittuja. Muistatko? Matkustaessani kaipasin naurettavaa melua, kun keratiinitulpat näytettiin huokosissani tuttavieni kanssa. Aknea aiheuttavat tekijät vaihtelevat yleensä iästä toiseen. Opetettiin, että ihmiset, jotka kärsivät aknesta eri puolilla murrosikää, eivät välttämättä kehitä sitä lainkaan 20 vuoden iän jälkeen. Monet ihmiset sanovat: “Talvella ihoni on kuiva, joten kutina on kauheaa ja vaikeaa.” Kuitenkin viimeaikaisen tilanteen huomioon ottaen kuulen, että yhä useammalla ihmisellä on ongelmia kuivan ihon kanssa 365 päivää vuodessa. Jos hierot ihoa voimalla puhdistaaksesi ihosi peittävän talin, sillä on haitallinen vaikutus ja se aiheuttaa aknea. Tee se kaikin keinoin vaivattomasti, jotta et vahingoita ihoasi. Eikö ole ihmisiä, jotka sanovat olevansa aina kiireisiä työssä eivätkä voi nukkua tarpeeksi? Sanottuasi, jos haluat valkaista, hyvät yöunet ovat välttämättömiä. Jos silmien lähellä on ryppyjä, se näyttää hyvältä ja iän useimmissa tapauksissa, joten jos olet nainen, olet huolissasi ryppyistä ja pelkäät tavata tuttaviasi. Ryppyjä ovat luonnollisia vihollisia. Kasvojen puhdistusvaahto on hyödyllistä, koska se vaahtoaa vain lisäämällä kuumaa vettä tai vettä ja vaivaamalla sitä, mutta sillä on taipumus kuormittaa ihoa raskaasti, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja sillä on vaikeuksia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました