Kun estotoiminto vähenee …

Sanotaan, että jotkut sanovat, että akne, jota he eivät voineet tehdä mihinkään nuorena, alkoi lisääntyä, kun he saavuttivat aikuisikän. Kummassakin tapauksessa on syy, joten muista selvittää se ennen kohtuullisen hoidon antamista. Jos haluat estää virheet, ota “A-vitamiinia”, joka edistää vaihtuvuutta ja puhdistaa virheet, ja “C-vitamiinia”, joka estää melaniinin kertymistä ja vähentää virheitä. Voidaan sanoa tärkeäksi. Jos silmien lähellä on ryppyjä, se varmasti nostaa ulkonäöstä johtuvaa ikää, joten jos olet nainen, olet huolissasi ryppyistä etkä pysty nostamaan kasvosi kunnolla. Voidaan sanoa, että alueen ryppyjä on suuri vihollinen. Kun estotoiminto heikkenee, kehon ulkopuolinen ärsytys aiheuttaa karheaa ihoa, ja yrittäessään suojata ihoa ärsytykseltä talia erittyy tavallista enemmän, ja monista ihmisistä tulee tahmeita. Kasvopesusaippualla pesun jälkeen iho, jonka pitäisi normaalisti olla heikosti happama, tulee emäksiseksi vasta sillä hetkellä. Välittömästi sen jälkeen, kun olet pesenyt kasvosi pesusaippualla, jännityksen tunne johtuu ihosi emäksisestä luonteesta. Jos haluat parantaa vakavasti kuivaa ihoa, on tehokkainta vetäytyä meikistä ja levittää kosteuttavaa ihonhoitoa muutaman tunnin välein. Pohjimmiltaan mielestäni se on vaikeaa. On aina tärkeää “syödä ruokia, jotka ovat tehokkaita valkaisuun”. Tämä sivusto tarjoaa tietoa “Minkälaisen ruoan pitäisi syödä valkaisemiseksi?” Huomaa, että kuiva iho on herkkä ärsytykselle, koska ihon estotoiminto ei toimi tyydyttävästi, ja voidaan sanoa, että ihon kimmoisuus on heikentynyt ja ryppyjä todennäköisesti esiintyy. Syy ryppyjen täyttymiseen silmien ympärillä on, että iho on ohut. Poskien ihon paksuuteen verrattuna sanotaan, että silmien alla oleva alue tai silmän kulmat ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen. Jopa ne, jotka ovat aina varovaisia, kuten “Jos minulla olisi auringonpolttama, mutta en tehnyt mitään enkä katsonut sitä, minulla olisi tahroja!”, “Minulla ei ollut sitä päälleni!” Ei ole epäilystäkään siitä, että jotain on aina olemassa. Kun haastattelin naisia, minulle kerrottiin, että suurin osa heistä oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Naiselle, jolla on kirkas iho, yksin se lisää hänen mieltymystään ja näyttää hyvältä. Alun perin iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja hiki tai pöly voidaan helposti poistaa tavallisella kuumalla vedellä. Hallitse ihanteellinen kasvojen puhdistus, joka poistaa vain ei-toivotut tahrat ja jättää talin, jolla on tärkeä rooli. Paitsi kasvolihakset, mutta myös niskasta ja hartioista kasvoille ulottuvat lihakset, joten jos kyseinen osa vähenee, ihon nostaminen ei ole helppoa ja ryppyjä tulee näkyviin. Viime aikoina kuulen, että yhä useammat ihmiset sanovat pitävänsä valkaisevia naisia. Toisaalta kuulin, että useimmat naiset haluavat valkaisua. Mitä tulee kasvojen pesusaippuaan aamulla heräämisen jälkeen, meikkiä tai tahroja ei voida poistaa kuten yöllä, joten suosittelemme tuotetta, joka ei ärsytä ihoa ja jolla on hieman heikko puhdistusvoima.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました