Kun vesi katoaa ja huokoset kuivuvat …

Valitettavasti otsan ryppyjen sanotaan olevan ryppyjä, joita ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta olen kuullut, että ohenemista ei hoideta kokonaan. Niille, jotka syövät paljon kerralla tai jotka haluavat syödä alkuperäistä ruokaa, vain pitämällä mielessä ruokamäärän vähentäminen koko ajan pitäisi tuoda sinut lähemmäksi kaunista ihoa. Jos vesi häviää ja huokoset kuivuvat, se voi olla alttiina tekijälle huokosten joutumisesta vaikeuksiin, joten aktiivista hoitoa tarvitaan vielä kylmänä. Uskotaan, että tali pysyy huokosissa aknen alkaessa, ja aknebakteerit lisääntyvät käyttämällä talia ravintoaineena, aiheuttaen tulehdusta ja seuraamalla pahenemisen polkua. Murrosikäisten aknen syntymisen tai heikkenemisen estämiseksi on tärkeää tutkia uudelleen tapamme elää jokapäiväistä elämäämme. Ole varovainen ja estä murrosiän akne. Näyttää siltä, ​​että useimmat ihmiset ajattelevat, että “väriaine on joka tapauksessa paras ratkaisu, koska se on välttämätöntä kosteuttaa kuivaa ihoa!”, Mutta yllättäen voide pitää veden suorana. Se ei tarkoita, että se tehdään. Kun UV-säteet vahingoittavat ihoa, melaniinin tuotanto ei lopu sen jälkeen ja melaniinia tuotetaan loputtomasti, mikä on pääasiallinen vikojen syy. Jos haluat välttää virheet, “A-vitamiini”, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja jonka voidaan odottaa palauttavan viat normaaliksi, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymisen ja ohentaa viat. Otetaanpa. Kuiva iho vahingoittuu usein, koska ihon estotoiminto ei toimi tyydyttävästi, ja voidaan sanoa, että iho on joustamaton ja taipuvainen ryppyihin. Taaksepäin näyttää siltä, ​​että huokoset ovat laajentuneet viimeisten kolmen vuoden aikana ja iho on vähemmän kiristynyt. Siksi huokosien mustanmuotoiset kokkareet kasvavat. Herätessä käytetty kasvojen pesusaippua ei poista meikkiä ja likaa kuten palattuaan kotiin, joten on suositeltavaa käyttää tyyppiä, joka ei rasita ihoa ja jolla on mahdollisimman vähän puhdistusvoimaa. Herkän ihon osalta ihon alun perin estofunktio on romahtanut eikä sitä voida enää normaalisti työskennellä, mikä johtaa usein lukuisiin iho-ongelmiin. Jokapäiväisessä elämässämme välitämme harvoin hengityksestä. Saatat miettiä, “Onko kauniin ihon ja hengityksen välillä suhdetta?”, Mutta ei voida enää kieltää, että kaunis iho ja hengitys liittyvät läheisesti toisiinsa. Jos silmien lähellä on ryppyjä, ikääntyt varmasti, kun näet ne, joten ryppyjä on huolestuttavaa, ja jopa nauraminen kaikin voimin saa sinut pelkäämään, koska se on luonnollinen vihollinen. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joilla on tummat täplät, joten vaikka luulet, että voisit parantua käyttämällä valkaisukosmetiikkaa, voidaan sanoa, että pisamia esiintyy yleensä jonkin ajan kuluttua.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました