Kun vesi loppuu …

“Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun auringon säteet ovat voimakkaita kesällä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun saan kihelmöintiä auringonpolttamasta.” Tällaisessa tilassa ei riitä, että käsittelemme ikäpisteitä, ja ihon sisällä olevaa melaniinia ei oteta huomioon milloin tahansa. Jos kärsit jatkuvasti kuivasta ihosta, sinun tulee valita vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Jos ajattelet ihoa, on tärkeää kosteuttaa perusteellisesti vartalon saippuan valintamenetelmällä. Nasolabiaaliset taitteet ja ryppyjä voivat vaihdella iästäsi riippuen. Voidaan sanoa, että “näytätkö todellista ikääsi nuoremmalta vai ei”, arvioidaan tämän nasolabiaalisen taitoksen ja ryppyjen olemassaolon tai puuttumisen perusteella. Vaikka tekisit parhaasi ihonhoidossa päivittäin, et ole vapaa iho-ongelmista. Olenko ainoa, jolla on tällaisia ​​ongelmia? Haluaisin kysyä, millaista ongelmaa muut ihmiset kärsivät. Vaikka se on vartalosaippua, joka koostuu pääosin vedestä, voidaan sanoa, että Uri sisältää paljon ainesosia, joilla on erilaisia ​​rooleja kosteuttavan vaikutuksensa lisäksi, koska se on onnistunut olemaan nestemäinen. Jos verenkierros muuttuu epänormaaliksi, ei ole mahdollista toimittaa riittävästi ravinteita huokosoluihin, ja myös vaihtuvuus muuttuu epänormaaliksi, mikä aiheuttaa ongelmia huokosissa. Jopa ne, jotka välittävät siitä päivittäin, kuten esimerkki “Sain auringonpolttaman, mutta jos unohdin sen käsittelemättä sitä, se muuttui tahraksi!” Asiat voivat tapahtua. Kun minulla oli samanikäinen ystävä, jolla oli läpinäkyvä iho, hän kysyi: “Miksi kärsin murrosiän aknesta?” “Mitä minun pitäisi tehdä päästäksesi eroon murrosiän aknesta?” Oletko koskaan ollut huolissasi? Sanotko koskaan: “Olen huolissani siitä, että ihoni näyttää olevan kuiva koko ajan näinä päivinä.” Jos jätät sen yksin “Sinulla on keskinkertainen kuiva iho!?”, Se voi tulla vakavaksi ja voit saada naurettavan kokemuksen. Herkälle iholle se tarkoittaa, että iholle alun perin annettu estotoiminto on masentunut eikä pysty täyttämään rooliaan tehokkaasti, ja on olemassa riski kehittää lukuisia iho-ongelmia. Monet kuuluisat ihmiset ja kauneuskriitikot kiehtovat tarkistamalla oppaissa julkaistun kosmetiikan ilman kasvojen pesua. Saatat ajatella, että sinulla ei ole paljon unta, koska olet kiireinen päivittäin. Jos valkaisu on unelmasi, sinun on kuitenkin annettava lupauksesi riittävän unen saamiseksi. Kun vesi on poissa, huokosien ympärillä oleva alue kovettuu, etkä voi pitää sitä suljettuna. Siksi sanotaan, että huokoset täyttyvät tarpeettomilla aineilla, kuten meikkijäämillä, lialla ja bakteereilla. Otsan ryppyjen uskotaan olevan ryppyjä, joita ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta näyttää siltä, ​​että harvennusmenetelmää ei ole olemassa. Ihonhoidon osalta se vaikuttaa vain ihon ihoalueeseen ja sen muodostavaan sarveiskerrokseen, mutta tärkeästä roolista muodostuvasta sarveiskerroksesta tulee riittävän vahva kerros estämään ihon kulkeutuminen. Minulle kerrottiin, että siitä on tullut.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました