Kun vettä menetetään …

Nykyinen ihonhoito ei keskittynyt koko kehon prosesseihin, jotka muodostavat kauniin ihon. Esimerkiksi se ei eroa lannoitteen sadettamisesta joka päivä viljelemättä peltoja. Akneen kannustimien sanotaan vaihtelevan sukupolvelta toiselle. On monia tapauksia, joissa akne esiintyy murrosiän eri osissa, ja ihmiset, joilla on ollut vaikea aika, eivät saa aknea 100% aikuiseksi tulonsa jälkeen. Kun peset kasvosi, ihon pintaan tarttunut tali tai lika voidaan poistaa, joten voiteen tai seerumin ainesosat, joita käytät myöhempään hoitoon, voivat helposti imeytyä ihoon, mikä tekee siitä sopivan kosteuttamaan ihoa. iho. Kun kysyin naisilta heidän ihohalujaan, he kertoivat minulle, että enemmistö oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Ei ole liioiteltua sanoa, että kiiltävän ihon omaavalla naisella on suuri mielenosoitus vain siinä osassa ja näyttää viehättävältä. Monien silmän ympärillä olevien ryppyjen uskotaan johtuvan ohuesta ihosta. Verrattuna ihon paksuuteen alueella, jota kutsutaan poskeksi, silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen, mikä on erittäin ohut. Sano selvästi niille, jotka kamppailevat “valkaisemaan ihoaan”. On outoa ajatella, että voit pitää hauskaa ja saada valkoista ihoa. Sen sijaan, miksi emme jäljitellä “valkaisutottumusta”, jonka todella tekivät ihmiset, jotka olivat uudestisyntyneet pimeästä oikeudenmukaiseen? Kun vettä menetetään, huokosten ympärillä oleva alue muuttuu jäykäksi, mikä tekee mahdottomaksi pitää ne kiinni. Tämän seurauksena huokoset ovat täynnä ei-toivottuja aineita, kuten meikkijäämiä, bakteereita ja likaa. Jos tuote näkyy supermarketissa nimellä “vartalon saippua”, puhdistusvoima ei ole ongelma. Tämän vuoksi on tärkeää olla varovainen saadessasi jotain, joka ei rasita ihoa. Niille, jotka syövät, kunnes heillä on kipuja tai jotka vain haluavat syödä ruokaa, pitäen vain mielessä, että 365 päivässä vuodessa syömälläsi ruokamäärällä voi olla positiivinen vaikutus ihoon. Kuivalle iholle ihon estotoiminto heikkenee, mikä aiheuttaa suoria vaurioita, mikä vähentää merkittävästi ihon joustavuutta ja tekee siitä todennäköisemmin ryppyjä., Huomaa. Huomaa, että “valkaisukosmetiikkaa ei käytetä vain, kun sinulla on täpliä!” Vähennä melaniinin aktiivisuutta päivittäisellä hoidolla ja ylläpidä ihoa, joka pystyy vastustamaan virheitä. Useimmat ihmiset ajattelevat, että “kosteuttaminen on välttämätöntä kuivan ihon käsittelemiseksi, joten voide on ehdottomasti paras!”, Mutta tarkemmin sanottuna voide voidaan pitää suorana. En ymmärrä. “Herkälle iholle” tarkoitetut voiteet ja voiteet eivät vain estä ihon kuivumista, vaan myös parantavat “kosteuttavaa toimintoa”, joka ihon sarveiskerroksessa alun perin on. Tärkeintä on “puhdistaa kaikki meikki tai tali, jota et enää tarvitse”. Jos tämä ei ole täydellinen, on turvallista sanoa: “Et voi mitenkään valkaista!” Kun estotoiminto laskee, iho muuttuu karkeaksi kehon ulkopuolelta tulevan ärsytyksen vuoksi, ja paljon talia erittyy suojaamaan ihoa ärsytykseltä, mikä johtaa rasvaiseen tilaan.On monia ihmisiä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました