Kutina pahenee kuivuuden vuoksi …

Herkälle iholle johtuu siitä, että ihon kosteus ja tali ovat jatkuvasti puutteellisia ja kuivia, ja ihoa suojaava estotoiminto vähenee pitkäksi ajaksi. Siksi ongelmia esiintyy todennäköisemmin. Mitä tulee ihonhoitoon, opin, että nesteytys on tärkeintä. Riippuen siitä, kuinka voidetta käytät ja pidät sitä kosteutettuna, ihon kunto ja meikkitahna ovat yllättävän erilaisia, joten on parempi käyttää voidetta positiivisesti. Jos sinulla on herkkä iho allergioiden takia, on tärkeää näyttää se lääkärillesi, mutta jos sinulla on herkkä iho elämäntapasi takia, voit muuttaa sitä ja herkkä ihosi paranee. Kutina muuttuu vakavaksi kuivuuden takia ja iho karhea, eikö olekin? Tällöin on suositeltavaa korvata ihonhoitotuote sellaisella, jolla on suuri kosteuttava vaikutus, ja korvata myös vartalon saippua. Jos haluat parantaa karheaa ihoa, on tärkeää elää kohtuullista elämää päivittäin. Ennen kaikkea on suositeltavaa parantaa karkeaa ihoa koko kehon sisältä ja tehdä ihosta kaunis tarkastelemalla uudelleen ruokailutottumuksia. Ei vain kasvolihakset, vaan myös lihakset, jotka yhdistyvät kaulasta ja hartioista kasvoihin, joten kun se “vanhenee”, on vaikea pitää ihoa ja ryppyjä tulee. Sanotaan, että herkkää ihoa kärsiviä naisia ​​on melko vähän, ja kun tarkastamme tutkimusyhtiön tekemän tutkimuksen ottamalla satunnaisesti otoksia 20–40-vuotiaista naisista, 40% japanilaisista näyttää siltä, ​​että yli- huippu ihmiset ajattelevat, että heillä on herkkä iho jonkin aikaa. On tärkeää, että päivittäin nautitaan ruokia, jotka ovat tehokkaita valkaisuun. Tämä sivusto esittelee “Millainen ruoka vaikuttaa valkaisuun?” Jos ihosi on kuiva ja masentunut ympäri vuoden, sinun tulee valita vartalosaippua, joka on täynnä kosteuttavia ainesosia. Jos iho on tärkeää, on tärkeää, että kosteuttava aine ei hämärty vartalosaippuan valinnassa. Kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei irtoa ja paksunee. Tällaisessa ihosairaudessa, riippumatta siitä, kuinka paljon omistaudut ihonhoitoon, hyödylliset ainesosat eivät tunkeudu ihoon, eikä vaikutusta odoteta. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat eniten ihostaan, he sanoivat, että enemmistö oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Ei ole epäilystäkään siitä, että kiiltävän ihon omaavalla naisella on parempi mieltymys ja näyttää kauniilta. Mitä tulee kasvopesusaippuaan, jota käytät aamulla heräämisen jälkeen, et voi poistaa meikkiä tai tahroja toisin kuin tulet kotiin, joten ei ole hyvä idea käyttää tuotetta, joka on ihollasi pehmeä ja jolla on heikko puhdistusteho, jos mahdollista. Otsan ryppyjen uskotaan olevan ryppyjä, joita ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta menetelmä niiden ohentamiseksi ei ole mikään. Jos harjoittelet säännöllisesti verenkierron parantamiseksi, saatat pystyä edistämään aineenvaihduntaa ja saamaan täydellisemmän valkaisun. Herkälle iholle ihon synnynnäinen estotoiminto muuttuu epänormaaliksi eikä se toimi tehokkaasti, joten on olemassa riski siirtyä erilaisiin iho-ongelmiin.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました