Kuuluisia näyttelijöitä tai kosmetologeja …

Jos et välitä silmän ulkokulmien ryppyistä, ne veistetään syvästi pysähtymättä, joten jos et huolehdi niistä heti, kun löydät ne, se on hankalaa. Aknehoitoa varten on välttämätöntä pestä huolellisesti ei-toivotun sebumin tai kuolleiden ihosolujen poistamiseksi ja sitten kosteuttaa tiukasti. Tämä on totta riippumatta siitä, missä akne kehittyy. Herkkä iho on aina sotkeutunut iho-ongelmiin, koska se on kuivaa veden ja talin puutteen takia, ja ihoa suojaava estotoiminto heikkenee edelleen pitkään. Itse asiassa ihon on todettu itsepuhdistuvan ja pöly tai hiki voidaan helposti poistaa puhtaalla vedellä. Sinun täytyy hallita asianmukainen kasvojen puhdistus, joka poistaa vain lian, jolla on huono vaikutus, poistamatta sebumia, jolla on tärkeä rooli. Kun huokosissa esiintyy ongelmia, iho muuttuu mansikan kaltaiseksi tai tummenee ja iho näyttää tylsältä. Tehokasta ihonhoitoa tarvitaan huokosongelmien voittamiseksi. Ihon vaihtuminen on erityisen aktiivista unen aikana, joten jos huolehdit säännöllisen nukkumisesta, ihosi aineenvaihdunta paranee ja tahrat eivät todennäköisesti jää. Oletetaan, että jotkut tunnetut näyttelijät tai kosmetologit houkuttelevat verkkosivustollaan ilmoitettua “Kosmetologia ilman kasvojen pesua”. Lukuisten kosmeettisten tuotteiden ja kauneustietojen ympäröimä olet innostunut ihon hoidosta 365 päivää vuodessa. On kuitenkin myös tärkeää ymmärtää, että jos ihonhoitokäytäntö ei ole asianmukainen, on erittäin suuri todennäköisyys kuivalle iholle. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun ultraviolettisäteet kesällä ovat voimakkaita” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun palaan.” Tällaisessa tilassa voidaan sanoa, että se ei riitä ikäpisteiden hoitoon, mutta ihon sisällä oleva melaniini on aktiivinen ajasta riippumatta. Normaalisti viat nousevat ihon pinnalle aineenvaihdunnan vuoksi ja häviävät sitten, mutta kun melaniinipigmenttiä tuotetaan liikaa, se pysyy iholla ja siitä tulee virheitä. Jos haluat toipua karheesta ihosta, sinun on elettävä järjestelmällistä elämää päivittäin. Ennen kaikkea vahvistamalla uudelleen ruokailutottumuksesi on järkevämpää palauttaa karkea iho kehosta ja luoda kaunis iho. Ihonhoidon osalta se on tehokasta vain ihon muodostavalla iholla ja ihon muodostavalla sarveiskerroksella, mutta tämä sarveiskerroksen tärkeä tehtävä on kerros, joka on riittävän vahva estämään ilman kulkua. on. Kasvojenpuhdistusvaahto on käytännöllistä, koska se voidaan lyödä yksinkertaisesti lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja hieromalla sitä, mutta päinvastoin, se voi ärsyttää ihoa hyvin, mikä saa sen kuivumaan. Erityisesti “herkälle iholle” suunniteltu voide tai voide estää paitsi ihon kuivumisen myös parantaa ihon sarveiskerroksen luontaista “kosteuttavaa toimintoa”. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on välttämätöntä. Riippuen siitä, miten voidetta käytetään kosteuttamaan sitä, ihosi kunto ja meikkipasta muuttuvat, joten on tärkeää käyttää voidetta tietoisesti.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました