Mikä on kuiva iho?

Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät hartioista tai kaulasta kasvoihin, joten jos se osa “ikääntyy”, ei ole helppoa jatkaa ihon tukemista ja ryppyjä syntyy. . Koska se on vartalon saippuaa, jota käytetään hyvin luonnollisesti, haluan valita iholle pehmeän. Jotkut kehon saippuat voivat kuitenkin aiheuttaa ihoärsytystä. Ei voida sanoa, että herkällä iholla on vain yksi syy. Tällaisissa olosuhteissa on tärkeää tutkia uudelleen paitsi ulkoiset tekijät, kuten ihonhoito, myös ruokavalion tai stressin symboloimat sisäiset tekijät, jos aiot palauttaa sen. Tunnetko koskaan ahdistusta, koska ihosi on kuiva päivittäin? Jos et tee mitään sanoa “Sinulla on yksinkertainen kuiva iho!?”, Se voi muuttua kauheaksi ja pelottavaksi. On todettu, että kehosaippuan, joka on kokonaan ulos, puhdistusvoima on liian voimakas ja öljyä poistetaan liikaa, aiheuttaen kuivaa ihoa tai karheaa ihoa, ja päinvastoin, se aiheuttaa liiallista öljyneritystä Minulla on. Monet ihmiset työskentelevät kovasti ihonhoidossa pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta mielestäni alle 20% ihmisistä työskentelee todella uskottavan tiedon avulla. Kylvyn jälkeen on tärkeää käyttää voidetta tai öljyä tehokkaasti kosteuttamaan, mutta toivomme, että otat huomioon vartalon saippuan ainesosat ja sen pesemisen, jotta iho ei kuivu. Vaikka olisit henkilö, joka yleensä pitää mielessä, kuten “Jos saat auringonpolttaman ja sivuutat sen tekemättä mitään, saat tahroja!” .. Ehkä sinäkin työskentelet kovasti ihonhoidossa päivittäin, ja sitä ympäröivät monet kosmeettiset tuotteet ja kauneustiedot. Jos ihonhoitotapa ei kuitenkaan ole oikea, se johtaa ihon kuivumiseen. Ei ole unta normalisoida “kosteuttavaa toimintoa”, joka ihon sarveiskerroksessa alun perin on, puhumattakaan siitä, että “herkälle iholle” tarkoitetut voiteet ja voiteet estävät ihon kuivumista. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun kesä aurinko on voimakasta” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun palan.” Tällaisessa tilassa voidaan sanoa, että se ei riitä ikääntymistä vastaan, mutta ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Voidaan sanoa, että kuiva iho on suoraan vaurioitunut ihon estotoiminnan heikkenemisen takia ja iho on omiaan menettämään tuoreutensa ja ryppyjensä. Jos jätät karkean ihon sellaiseksi kuin se on, akne lisääntyy, eikä sitä voida helposti poistaa vain terveellä järjellä. Kuitenkin kuivassa ihossa pelkästään kosteuttaminen ei usein ole hyvä, joten se on vaikeaa. Jos sinulla on ongelmia huokosiesi kanssa, sinulla voi olla mansikan kaltainen iho tai suuremmat huokoset, jotka saattavat tehdä ihostasi haalistuneen. Jos haluat päästä eroon huokosongelmista, sinun on tehtävä kohdennettu ihonhoito. Kun sinulla on ongelmia ihosi kanssa, on välttämätöntä parantaa luonnollista parantavaa voimaa levittämättä mitään ihollesi, jotta ihosi olisi kaunis.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました