Mitä ihonhoito on toistaiseksi …

Jos kyseessä on tuote, joka näkyy apteekeissa nimellä “vartalon saippua”, pesuaine on kunnossa. Joten sinun on oltava tietoinen siitä, että sinun on valittava hypoallergeeninen. Valitettavasti ryppyjen esiintyminen silmien ympärillä lisää ulkopinnan ikää, joten rypyt ovat ahdistuneita, ja on epämiellyttävää näyttää tunteita kasvoilla, joka on ryppy, joka ympäröi naisia ​​silmissä. se on suuri vihollinen. Kun iho on vaikeuksissa, on ehdottoman välttämätöntä parantaa luonnollista parantavaa voimaa koskematta ihoon ihon kaunistamiseksi. Kutina lisääntyy kuivumisen takia ja iho muuttuu kauheaksi, mikä tekee sinusta sairaan, eikö? Tällöin ei vain vaihdeta ihonhoitotuotetta kosteuttavaksi, vaan myös korvataan vartalon saippua. Suurin osa vartalon saippuasta koostuu vedestä, mutta koska se on nestettä, kuulen, että se on hyvä paikka sisällyttää erilaisia ​​ainesosia, joilla on erilaisia ​​rooleja sekä kosteuttavia vaikutuksia. Selkeyden vuoksi viimeisten 3-4 vuoden aikana huokoseni on tullut havaittavammaksi, ja mielestäni ihoni ei ole enää tiukka. Luulen, että siksi huokosten mustat kokkareet tulevat havaittaviksi. Herkälle iholle ihon alun perin kestävyys vähenee, eikä tätä roolia voida suorittaa tehokkaasti, joten se johtaa usein useisiin iho-ongelmiin. Kasvopesusaippua, jota käytetään heräämiseen, ei poista meikkiä ja likaa kokonaan kuten palatessasi kotiin, joten sen ei pitäisi ärsyttää ihoa eikä sen puhdistusvoima ole hiukan vahva. Aknen syy on se, että tali pääsee huokosiin, ja aknebakteerit lisääntyvät toistuvasti ottamalla talia, jolloin akne tulehtuu ja muuttuu yhä koskemattomammaksi. Ihmiset, jotka syövät, vaikka heillä on kipuja tai jotka haluavat syödä luonteeltaan, voivat päästä lähemmäs kauniin ihon saavuttamista vain tietoisesti vähentämällä syömänsä ruokamäärää. “Monet japanilaiset haluavat käydä kylvyssä, ja on monia ihmisiä, jotka käyvät kylvyssä liikaa tai pesevät liikaa öljyä iholta, mikä johtaa ihon kuivumiseen.” Kuulin, että sitä on. Tähän asti ihonhoito ei ole keskittynyt kehon järjestelmään, joka luo kauniin ihon. Toisin sanoen se on täsmälleen sama kuin jatkaa vain lannoitteiden toimittamista peltoa viljelemättä. Jos ihosi kosteutuu ja huokosesi kuivuvat, se voi aiheuttaa huokosiin liittyviä ongelmia, joten huolellista hoitoa tarvitaan vielä kylmänä. Ihonhoidossa mielestäni nesteytys on tärkeintä. Riippuen siitä, kuinka käytät kosteusvoidetta voidetta, ihosi kunto ja meikkituntuma eroavat toisistaan ​​suuresti, joten mielestäni sinun tulisi tehdä aloite voiteen käyttämisestä. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on luonnollisesti taipuvainen täplille, joten minulle kerrottiin, että vaikka mielestäni valkaisukosmetiikka on auttanut minua parantumaan, saan usein pisamia uudelleen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました