Mitä sinun on pidettävä mielessä herkän tai kuivan ihon hoidossa …

Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kulkevat hartioista tai kaulasta kasvoille, ja kun heikkenevät, ihon nostaminen on vaikeaa ja ryppyinen. Kun ihosi altistuu UV-säteille, se ei lopeta melaniinin tuotantoa, se toistaa melaniinin tuotantoa rajoituksetta ja siitä tulee virheitä. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joilla on synnynnäisiä vikoja, joten kuulin, että ei ole harvinaista, että pisamia muodostuu jonkin ajan kuluttua, vaikka näyttää siltä, ​​että valkaisevan kosmetiikan edut ovat parantaneet sitä. Jos huokosesi ovat vaikeuksissa, ihosi näyttää mansikan pinnalta tai huokosesi laajenevat, jolloin ihosi näyttää täysin neulattomalta. Tarvitset asianmukaista ihonhoitoa, jos haluat päästä eroon huokosongelmista. Vaikka haluatkin poistaa ihollasi olevan sebumin ja hieroa ihoa tummia pilviä vastaan, se todella edistää aknen kehittymistä. Tee se heikolla voimalla, jotta ihosi ei vahingoitu. Sanotko koskaan: “Noin tänä aikana ihoni on jatkuvasti kuiva ja olen huolissani.” Muista, että jos jätät sen “vain kuivaksi ihoksi!”, Sinulla on riski sairastua ja saada kauhistuttava kokemus. Jos allergiat ovat herkkän ihon syy, hoito hoitolaitoksessa on edellytys, mutta jos arka iho on jokapäiväinen elämä, sen parantaminen parantaa herkän ihon. Olen kuullut, että suositun vartalosaippuan tapauksessa pesu on liian voimakasta, mikä johtaa liialliseen öljyn saantiin, mikä voi johtaa ihon kuivumiseen tai karheeseen tai liialliseen öljyneritykseen iholla. Vaikka harjoittelisin ihonhoitoa joka päivä, iho-ongelmani nousevat peräkkäin. Onko kenelläkään tällaisia ​​ongelmia? Yleensä haluaisin kysyä, minkälaisten ongelmien kanssa naiset kamppailevat. Jopa tavallisessa kosmetiikassa herkälle iholle, joka tuntee ärsytystä, ei toistaiseksi tarvita ihonhoitoa, joka ei ole liian ärsyttävä. Yritä muuttaa hoitosi, jota yleensä suoritat, hoitoon, joka ei rasita ihoasi. Vaikka se on vartalosaippua, jota pidetään yleisesti vedenä, sille on ominaista runsas ainesosien käyttö, joilla on erilaisia ​​vaikutuksia, sekä kosteuttava vaikutus, koska se on neste. Voidaan sanoa, että mitä sinun tulee pitää mielessä herkän tai kuivan ihon hoidossa, on “parantaa ihon estotoimintoa ja tehdä siitä täydellinen”. Perussääntönä pidetään estotoiminnon ensiluokkaista hoitoa. Aknelle alttius on, että tali pääsee huokosiin, ja aknebakteerit kasvavat toistuvasti käyttämällä talia ravintoaineena, mikä aiheuttaa aknen tulehtumisen ja pahenemisen. Kuiva iho on tila, jossa vedestä, joka on osa ihon elastisuutta, puuttuu. Iho, jota ei täytetä vedellä, jolla on tärkeä rooli, bakteerit tulehtuvat ja vakavasti karkeaksi. Monissa tapauksissa käytöllä yrittää kaunistaa ihoa ei ollut mitään järkeä. Loppujen lopuksi kauniin ihon tavoittelu alkaa pitämällä perusasiat.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました