Naisen toiveesta …

Herkkä iho tarkoittaa, että ihon vastustuskyky syntymähetkestä lähtien on vähentynyt eikä se enää kykene toimimaan kunnolla, ja on olemassa riski kehittää useita iho-ongelmia. Jos estotoiminto ei toimi, kehon ulkopuolinen ärsytys voi aiheuttaa karkeaa ihoa, ja ihon suojaamiseksi ärsytykseltä voi erittyä suuri määrä talia, mikä johtaa huonoon ulkonäköön. Sanotaan, että on monia . Jotkut sanovat, että akne, jota he eivät voineet tehdä ollenkaan murrosiän aikana, tuli murrosiän loppupuolella. Kummassakin tapauksessa on syy, ja haluaisin tunnistaa sen ja sitten käyttää kohtuullista kohtelua. Jos se on esillä ruokakaupassa nimellä “Body Soap”, sinun ei tarvitse huolehtia sen pesuaineesta. Sen pitäisi olla hermostuneempaa, että sinun pitäisi ostaa jotain, joka on hypoallergeenista. Mitä tulee ikäplekkeihin, melaniini kerääntyy iholle pitkän ajanjakson ajan, joten jos haluat päästä eroon ikäpisteistä, tarvitset saman määrän vuosia kuin ikäpisteiden saaminen kesti. Kuulen, että suurin osa naisista haluaa saada kauniin ihon! Läpinäkyvän ihon naisella on aivan erilainen mieltymys, eikä ole epäilystäkään siitä, että hän näyttää ihanalta. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun kesän ultraviolettisäteet ovat voimakkaita” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun minusta tuntuu siltä, ​​että palaan.” Voidaan sanoa, että tällainen valkaisukosmetiikan käyttö ei ole riittävä menetelmä pistehoitona, mutta ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Heräämisen jälkeen käytetty kasvojen pesusaippua ei poista meikkiä ja likaa, kuten kotiin palaamisen jälkeen, joten mielestäni on viisasta käyttää jotain, joka ei rasita ihoa eikä sillä ole hiukan vahvaa puhdistusvoimaa. Kun kasvot on pesty kasvojen pesusaippualla, näyttää siltä, ​​että heikosti happama iho muuttuu yleensä emäksiseksi lyhyeksi ajaksi. Kasvopesusaippualla pestyn jännityksen tunne johtuu ihon emäksisestä luonteesta. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon välttämiseksi, sinun täytyy “kosteuttaa” keramidia sisältävällä voiteella, jolla on merkitys veden pitämisessä sarveiskerroksessa. Kun iho kuivuu ja orvaskedeltä puuttuu vettä, keratiinia ei voida helposti irrottaa ja paksummaksi. Siinä tapauksessa, vaikka vietätkin aikaa ihonhoitoon, vaikuttavan aineen on mahdotonta tunkeutua ihoon, joten voidaan sanoa, että vaikutus on rajallinen. Kun verenkierto muuttuu epänormaaliksi, tärkeitä ravintoaineita ei voida toimittaa huokosoluihin, mikä vaikuttaa haitallisesti aineenvaihduntaan ja aiheuttaa lopulta ongelmia huokosissa. Ihon aineenvaihdunta on erityisen voimakasta unen aikana, joten jos otat oikean uniajan, ihon aineenvaihdunta aktivoituu eikä tahroja ole havaittavissa. Mielestäni on tärkeää sanoa: “Kun tulet kotiin, poista lika meikistäsi ja sebumistasi.” Jos et pysty tekemään tätä huolellisesti, voit jopa sanoa: “Valkaisu on ei-toivottua!” Vaikuttaa siltä, ​​että monet ihmiset julistavat, että “valkaisulla ei ole mitään tekemistä suoliston ympäristön kanssa”. Jos kuitenkin unelmasi on valkaista ihoasi, on tärkeää varmistaa, että myös suolistoympäristösi paranee.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました