Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset kärsivät huokosista nenässään …

“Käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun aurinko paistaa kirkkaasti kesällä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun palaan.” Tämä käyttö ei ole tyydyttävää ikäpisteiden hoidossa, ja ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Aiempien ihonhoitojen osalta emme tarkastelleet koko kehon mekanismia, joka rakentaa kauniin ihon. Yksinkertaisesti sanottuna se on sama kuin lannoitteen jatkaminen päivittäin kaivamatta peltoja. Jos haluat voittaa karkean ihon, sinun on syötävä tehokas ruokavalio ja palautettava se kehon sisäpuolelta parantamalla samalla ulkopuolelta voiteella, joka auttaa karkeaa ihoa. Jos sinulla on päänsärkyä, kun ihosi kuivuu päivittäin, sinun tulee käyttää vartalosaippuaa, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Ihon kosteuttaminen on välttämätöntä olla varovainen vartalosaippuan valintamenetelmässä. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset kärsivät nenän huokosista. Sen sanotaan olevan osa kasvoja, johon kertyy erityistä talia, ja haluat puristaa sen kynsillesi, mutta se vahingoittaa nenän pintaa ja aiheuttaa tylsyyttä. Minusta tuntuu, että monet ihmiset sanovat: “Talvella ihoni on kuiva, joten en voi olla muuta kuin kutiava.” Tutkimus viimeaikaisista suuntauksista osoittaa kuitenkin, että yhä useammat ihmiset kärsivät aina kuivasta ihosta. Kun suunnilleen saman ikäisellä aknella on sileäihoinen lapsi, hän kysyy: “Miksi minulla voi olla vaikeuksia murrosiän aknen kanssa?” “Mitä minun pitäisi tehdä päästäksesi eroon murrosiän aknesta?” Oletko koskaan ajatellut sitä ? Koska se on vartalosaippua, jota käytetään melkein joka päivä, sinun tulisi käyttää sitä, jolla on vain vähän vaikutuksia ihollesi. Joillakin vartalon saippuilla on kuitenkin karkea iho. Ehkä jotkut ihmiset kokevat, että he eivät voi saada tarpeeksi unta, koska he ovat kiireisiä joka päivä. Jos kuitenkin halutaan valkaisua, on tärkeää saada tarpeeksi unta. Se on ollut kauan sitten, mutta levynmuotoisista huokospaketeista on tullut erittäin suosittuja. En koskaan unohda, että me kaikki tekimme melua osoittamalla toisillemme huokosiin haudattuja keratiinitulppia vain naisille suunnatulla matkalla. Valkaisua varten suurin osa ihmisistä ilmoittaa selvästi, että laittaa aina valkaisuun tarkoitettuja kosmetiikkaa pusseihinsa, mutta jos iho ei ole hyvin valmistautunut hyväksyntään, sen katsotaan olevan pyöreä ja hyödytön. Vaikuttaa siltä, ​​että huokoseni ovat kasvaneet muutaman viime vuoden aikana, ja huomautetaan, että ihoni ei ole enää tiukka. Tämän seurauksena luulen, että huokosien mustanmuotoiset kokkareet tulevat paremmin havaittaviksi. Luulen, että kasvojen pesun todellinen tarkoitus on poistaa vain hapettuneet ja jumittuneet tahrat, kuten tali ja meikki. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että on olemassa melko monta tapausta, joissa ihmiset työskentelevät pesemään kasvonsa, mikä poistaa jopa iholle välttämättömän sebumin. Aknen sanotaan johtuvan epänormaalista hormonaalisesta tasapainosta, mutta sitä esiintyy myös tilanteissa, kuten huono uni, korkea stressi ja epätyydyttävät ruokailutottumukset. Kun iho kuivuu ja iho menettää vettä, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Tällaisessa tilassa, riippumatta siitä, kuinka paljon omistaudut ihonhoitoon, hyödylliset ainesosat eivät tunkeudu ihoon, joten on parempi ajatella, että sillä ei ole vaikutusta.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました