Näyttelijät ja kasvohoitajat …

Sanotaan, että kun iho kuivuu ja myös ihokerros menettää vettä, keratiini ei irtoa tavallista enemmän ja paksummaksi. Tällöin tärkeät ainesosat pääsevät ihosi sisälle harvoin, vaikka teet parhaasi ihosi hoidosta, ja tuskin voit odottaa mitään vaikutusta. Etkö ajattele hengittämistä säännöllisesti? Saatat ihmetellä: “Vaikuttaako hengitys kauniiseen ihoon?”, Mutta ei voida enää kieltää, että kauniilla iholla ja hengityksellä on loistava suhde. Minulle kerrottiin, että suurin osa naisten toiveista on “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisen, jolla on puhdas iho, yksin tämä lisää hänen mieltymystään ja sen pitäisi näyttää kauniilta. On ymmärrettävää, että jotkut ihmiset suosivat luonnostaan ​​kuumia kylpyjä, mutta epänormaalin kuumalla vedellä on haitallinen vaikutus ihoon ja riistää voimakkaasti ihon öljystä, jota kutsutaan kosteuttavaksi ainesosaksi. Sanotaan, että se on suurin tekijä kuiville iho. Kuulin, että monilla ihmisillä on monimutkainen nenän huokoset. Sanotaan, että tali kerääntyy jopa kasvoihin, ja haluat ehkä kaivaa sen kynsien kärjellä, jos sinulla on aikaa, mutta se vahingoittaa ihon epidermiä ja johtaa tylsyyteen. Monet näyttelijät ja kasvoharjoittajat saattavat olla kiinnostuneita näkemään “kosmetologia ilman kasvojen pesua”, joka esitellään opaskirjoissa. Kuiva iho on tila, jossa vesi, joka on ihon tuoreuden lähde, on haihtunut. Kallisarvoisen veden menettäneen ihon bakteerit tulehtuvat ja karkeaksi. Herkää tai kuivaa ihoa hoidettaessa näyttää siltä, ​​että “ihon estofunktion vahvistaminen, jotta se olisi kalliota”, tulisi pitää mielessä. Sääntönä on huolehtia ensin sulkutoiminnosta. On melko monta tapausta, joissa kauniin ihon harjoittaminen oli todella haitallista. Joka tapauksessa kauniin ihon saavuttaminen alkaa perusasioiden tuntemisesta. Älä huoli, jos olet huolissasi tahroista sanoen: “Olen ollut alttiina suoralle auringonvalolle!” On kuitenkin ehdoton vaatimus suorittaa ihonhoito asianmukaisella tavalla. Mutta ennen kaikkea kosteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Suorittamalla ihonhoitoa voit estää erilaisia ​​iho-ongelmia ja tehdä ihostasi selkeän ja helposti täytettävän. Tottumuksena on tärkeää “syödä ruokia, jotka ovat tehokkaita valkaisuun”. Esittelemme verkkosivustollamme “Millainen ruoka on valkaiseva vaikutus?” Herkästä ihosta kärsivien naisten määrä on huomattava, ja 20–40-vuotiaita naisia ​​koskevan kyselyyrityksen tekemän kyselyn tulosten mukaan yli 40% japanilaisista sanoi: “Olipa kerran. Olen herkkä iho. ” Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estotoiminto on erittäin heikentynyt. Voidaan sanoa, että sille on ominaista oireiden kehittyminen, kuten kutina tai punoitus ja kuivuus. Huomaa, että “valkaisukosmetiikkaa ei käytetä vain silloin, kun siinä on täpliä!” Estä melaniiniaktiivisuus päivittäisellä hoidolla ja pidä ihosi täplikkäänä ja mausteisena.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました