Syy herkälle iholleni on …

Kuiva iho tarkoittaa, että kosteus, jonka voidaan sanoa olevan kiilteen lähde, on kadonnut. Nahka, josta arvokas vesi on haihtunut, tulehtuu bikinillä jne. Ja kehittyy kuivaksi ja karkeaksi. Suurimman osan ajasta herkälle iholle on useita syitä. Siksi, jos haluat parantaa, on tärkeää palata paitsi ulkoisiin tekijöihin, kuten ihonhoitoon, myös sisäisiin tekijöihin, kuten ruokailutottumuksiin tai stressiin. Pitäisi olla melko vähän ihmisiä, jotka omistautuvat ihonhoitoon kirkkaan valkoisen ihon ylläpitämiseksi, mutta sanotaan, että hyvin harvat ihmiset harjoittavat sitä todella vankalla tietämyksellä. Kun se kuivuu, se muuttuu jäykäksi huokosten ympärille, mikä vaikeuttaa niiden pitämistä suljettuina. Tämän seurauksena näyttää siltä, ​​että meikkijäämät, bakteerit, lika jne. Jäävät huokosiin. Monet kuuluisat näyttelijät tai tunnetut kosmetologit kiehtovat selaamalla verkkosivuillaan esiteltyä “Kosmetologiaa ilman kasvojen pesua”. “Japanilaiset näyttävät rakastavan kylpemistä, ja on melko monta ihmistä, jotka saavat kuivan ihon ottamalla liikaa kylpyä tai pesemällä liikaa öljyä iholtaan.” Sanotaan, että jotkut asiantuntijat tekevät sen. Kun saavut tietyn iän, nenässä erottuvat kiinteät huokoset ovat todella ärsyttäviä, mutta voidaan sanoa, että on kulunut kauan ennen kuin siitä tulee paakkuinen. Aknen uskotaan alkavan, kun tali jumittuu huokosiin, ja talia ravitsevat aknebakteerit lisääntyvät edelleen, jolloin akne tulehtuu ja pahenee. Huomaa, että “valkaisukosmetiikka ei ole tuotteita, joita tulisi käyttää vain, kun muodostuu täpliä!” Toivon, että päivittäinen hoito vähentää melaniinin aktiivisuutta ja ylläpitää vaikeasti tahraavaa ihoa. Mitä tulee virheisiin, melaniinia on kertynyt iholle pitkän ajanjakson ajan, ja minulle kerrottiin, että jos haluat päästä eroon virheistä, kestää yhtä monta vuotta kuin virheiden saaminen. Silmien ympärillä olevat rypyt on kaiverrettava selvästi, jos mitään ei tehdä, joten jos et huolehdi niistä heti löydettyäsi, se voi olla vaikeaa. Aknen on ilmoitettu perustuvan hormonaaliseen epätasapainoon, mutta sitä voi ilmetä myös, jos sinulla ei ole tarpeeksi unta, sinulla on paljon stressiä tai sinulla on huono ruokavalio. Selkeyden vuoksi minusta tuntuu, että huokoseni ovat laajentuneet viime vuosina ja ihoni ei ole enää tiukka. Tämän perusteella huomasin, että huokosien mustanmuotoiset kokkareet kiinnittivät huomiota. Yleensä täplät työntyvät ihon pinnalle liikevaihtotoiminnon avulla ja häviävät pian, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, se pysyy iholla ja muuttuu pilkkeiksi. Nasolabiaaliset taitokset tai ryppyjä edustavat ikää. Sanotaan, että “näyttääkö se todellista ikää vanhemmalta vai ei”, arvioidaan tämän nasolabiaalisen taitoksen ja ryppyjen olemassaolon tai puuttumisen perusteella.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました