Tähänastinen ihonhoito …

Ihonhoidossa se toimii vain ihoon kuuluvan epidermin ja sen sisällä olevan sarveiskerroksen asti, mutta tämä tärkeä sarveiskerros on riittävän vahva kerros estämään ilman kulun. . Tavallisella vartalosaippualla pesuaine on liian voimakasta ja öljy poistuu epänormaalisti aiheuttaen kuivaa ihoa tai karheaa ihoa, ja päinvastoin on tapauksia, joissa öljyn eritystä edistetään liikaa. Tähän asti, kun on kyse ihonhoidosta, emme ole keskittyneet koko kehon järjestelmään, joka luo kauniin ihon. Erityisesti se ei ole eroa siitä, että jatkamme vain lannoitteiden toimittamista peltoa viljelemättä ollenkaan. Nykyään mielestäni suurin osa ihmisistä ilmoittaa pitävänsä naisten valkaisemisesta. Ehkä siksi kuulin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Kun sinulla on ongelmia ihosi kanssa, on välttämätöntä parantaa luonnollista joustavuutta asettamatta mitään iholle. Kuiva iho on tila, jossa vedestä, joka on ihon tuoreuden lähde, on puutetta. Iho, joka on menettänyt tärkeän veden, kehittää bakteerien ja vastaavien aiheuttamaa tulehdusta ja kehittyy kuivaksi ja karkeaksi ihoksi. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että heillä ei ole paljon unta, koska he ovat aina kiireisiä. Jos kuitenkin odotat valkaisua, on tärkeää saada tarpeeksi unta. Kun peset kasvosi, ihosi pintaan tarttunut lika tai tali poistuu siististi, joten hoitoon käyttämäsi voiteen tai seerumin ravinteet tunkeutuvat helposti ihoosi. Voit toivoa kosteuttavan sitä. Ihon hoidossa aknetta vastaan ​​on tärkeintä pestä ja poistaa ylimääräinen keratiini ja tali ja sitten kosteuttaa kunnolla. Tämä pätee akneen, joka löytyy mistä tahansa kehon osasta. Jos haluat vahvistaa estotoimintoa karheiden ihojen välttämiseksi, on tärkein lähtökohta “kosteuttaa” perusteellisesti käyttämällä keramidia sisältävää voidetta, jonka tehtävänä on säilyttää kosteus koko sarveiskerroksessa. Monet ihmiset sanovat: “Kun on viileää, ihosi kuivuu ja kutisee, etkä voi sietää sitä.” Nykyinen tilanne on kuitenkin, että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Monet ihmiset työskentelevät kovasti ihon hoidossa pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta en usko, että on monia ihmisiä, jotka tekevät sen todella oikeaan tietoon perustuen. Ei voida sanoa, että se, että muukalaiset omistautuvat kauniille iholle, ei päde heihin. Se voi viedä jonkin aikaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Harjoittelemalla ihonhoitoa voit estää erilaisia ​​iho-ongelmia ja voit tehdä oman kauniin ihosi, joka voidaan tehdä sujuvasti. “Japanilaiset rakastavat uimista, joten ei ole harvinaista, että ihmisillä on kuiva iho liiallisen uimisen tai karhennuksen takia.” On myös lääkäreitä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました