“Tapa käsitellä kuivaa ihoa …

Vaikka tekisitkin parhaasi ihonhoidossa 365 päivää vuodessa, sinua ei vapauteta iho-ongelmistasi. Olenko ainoa, jolla on tällaisia ​​ongelmia? Haluaisin tietää, minkälaisten iho-ongelmien kanssa muilla naisilla on vaikeuksia. Vanhetessamme ei ole harvinaista, että ryppyjä kaiverretaan ennen kuin tiedämme sen, kuten “En tiennyt, että se oli sellaisessa paikassa!”. Tämä johtuu siitä, että ihon ikä on edennyt. Ei ole unelma parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, jota ihon sarveiskerros luonnollisesti pitää, puhumattakaan siitä, että “herkälle iholle” kohdistuva voide ja voide suojaavat ihoa kuivumiselta. Jos vesi haihtuu ja huokoset kuivuvat, se aiheuttaa huokosiin liittyviä ongelmia, joten riittävää hoitoa tarvitaan joulukuuhun, jolloin se on usein kuiva. Herkälle iholle se tarkoittaa, että iholle ominainen vastustuskyky on toiminut väärin eikä siitä ole enää hyötyä, ja on olemassa riski kehittää erilaisia ​​iho-ongelmia. Jos et välitä silmiesi ympärillä olevista ryppyistä, ne kaiverretaan näkyvämmin kuin kuvittelet, joten jos et huolehdi niistä heti, se voi olla pelottavaa. Kun iho kuivuu ja orvaskedeltä puuttuu vettä, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Ei ole liioiteltua sanoa, että jos sinulla on tällainen ihosairaus, vaikka hoidatkin ihoa, iholle hyvät ainesosat eivät tunkeudu ihoon, joten se ei ole tehokasta. Väitän aina, että on tärkeää “syödä ruokia, jotka auttavat valkaisemista”. Esittelemme verkkosivustollamme “Millainen ruoka vaikuttaa valkaisuun?” Kosmeettisia valmisteita, jotka voivat tehdä huokosista näkymättömiä, myydään jotenkin, mutta suurimmaksi osaksi ei ole mahdollista selvittää huokosten tiukkuuden syytä, ja sitä käytetään jokapäiväisessä elämässä, kuten ruoassa ja nukkumistunneissa. kiinnittää huomiota. Välittömästi kasvojen pesun jälkeen ihon pinnalla olevaksi kalvoksi muodostunut tali tai lika poistuu, joten on odotettavissa, että hoitoon käytettävän voiteen tai seerumin ravintoaineet imeytyvät helposti ihoon ja kosteuttavat voit. Muista, että on kosteuttavampaa päästä pois kylpyyn, jossa vesi pysyy iholla, kuin hoitaa ihoa lyhyen ajan kuluttua kylvyn jälkeen. Jotkut sanovat, että akne, joka ei ilmestynyt lainkaan murrosiässä, alkoi näkyä lähes 30-vuotiaana. Joka tapauksessa siihen on syy, joten varmista se ennen haluamasi hoidon antamista. Suurin osa pesuaineista on kunnossa, jos tuotteet on järjestetty usein kuulemallesi nimelle “vartalon saippua”. Tärkeintä on olla tietoinen siitä, että sinun pitäisi ostaa jotain, joka ei vaikuta haitallisesti ihoosi. Ehkä jotkut ihmiset ajattelevat olevansa liian kiireisiä nukkumaan säännöllisesti? Kuitenkin, jos haluat valkaisua, on tärkeää saada tarpeeksi unta. Jotkut ihmiset ajattelevat, että “väriaine on tehokkain tapa käsitellä kuivaa ihoa, koska se on välttämätöntä kosteuttaa sitä!” Mutta totuuden mukaan sitä ei voida suoraan säilyttää.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました