Tietoja tahroista …

Mitä tulee iäkkäisiin paikkoihin, melaniini kerääntyy iholle pitkän ajanjakson ajan, joten minulle kerrottiin, että jos haluat päästä eroon ikäpisteistä, kestää yhtä monta vuotta kuin niiden kuluminen. Monet julkkikset tai kosmetologit kiehtovat käytännöllisissä kirjoissa julkaistusta “ei-pesevästä kosmetologisesta menetelmästä”. Monet ihmiset sanovat: “Käytän kosmetiikkaa, joka auttaa valkaisemista” valkaisuun, mutta väitän, että sillä on merkitystä useimmissa tapauksissa, ellei iho ole hyvin hyväksytty. Kylvyn jälkeen on välttämätöntä käyttää voidetta tai öljyä kosteuttamaan tehokkaasti, mutta kiinnitä huomiota kehon saippuaa muodostaviin ainesosiin ja varotoimenpiteisiin pesun aikana kuivan ihon estämiseksi. On tärkeää sanoa: “Kun tulet kotiin, poista lika meikistäsi tai sebumistasi.” Jos et pysty tekemään tätä huolellisesti, voit sanoa: “En voi toivoa valkaisusta!” Sanotaan, että on melko vähän naisia, jotka tarvitsevat apua herkän ihon takia, ja 20–40-vuotiaille naisille suunnatun yrityksen tekemän tutkimuksen mukaan yli 40% japanilaisista sanoi: “Voit nähdä sen Minulla on herkkä iho edestä. ” Kuiva iho viittaa tilaan, jossa vesi, joka on ihon tuoreuden lähde, on haihtunut. Veden menettäneellä iholla, jolla on tärkeä rooli, kehittyy bakteereista johtuvaa tulehdusta ja kärsii tuskallisesta karheesta ihosta. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun on kesä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun palaan.” Voidaan sanoa, että tämä käyttö ei riitä pisteiden puhdistamiseen, mutta ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista milloin tahansa. Kun ajattelen sitä, huomaan, että huokoset ovat laajentuneet viime vuosina ja iho ei ole enää tiukka. Siksi huokosten mustat kokkareet ovat havaittavampia. Oletko koskaan sanonut: “Viime vuosina ihoni on aina ollut kuiva ja olen hieman huolissani.” Jos et tee mitään sanotaksesi: “Sinulla on kuivaa ihoa kaikkialla!?” Kaupallisesti saatavilla olevalla vartalosaippualla on voimakas pesuainetta, mikä johtaa rasvan liialliseen poistumiseen, mikä voi pahentaa kuivaa ihoa ja karheaa ihoa ja aiheuttaa liiallista rasvan eritystä ihoon. Ei vain kasvolihaksia, vaan myös lihaksia, jotka on kiinnitetty hartioiden kaulasta kasvoihin, joten kun nämä tärkeät lihakset sammutetaan, on vaikeaa pitää iho ja ryppyjä .. Ehkä jotkut sanovat olevansa kiireisiä ympäri vuoden eivätkä voi saada tarpeeksi unta. Jos kuitenkin haluat vaalennettua, on välttämätöntä, että sinulla on tarpeeksi unta. Toteuttamalla ihonhoitoa sinulla ei ole mitään ongelmia ihollasi, ja voit tehdä oman kauniin ihosi, joka on helppo korjata. Saatat tuntea kutinaa ja avuttomuutta kuivuuden vaikutusten vuoksi tai ihosi voi olla jauhemainen. Tällöin emmekä korvaa vain ihonhoitotuotetta kosteuttavalla tuotteella, vaan vaihdamme myös vartalon saippuaa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました