Vierailu sairaudessa / klinikalla karhean ihon hoitamiseksi …

Ei voida sanoa, että se, mitä joku tekee etsimään kaunista ihoa, sopii heille. Se voi olla työlästä, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Pitäisi olla melko vähän ihmisiä, jotka työskentelevät kovasti ihon hoidossa kirkkaan valkoisen ihon ylläpitämiseksi, mutta arvioidaan, että suurin osa ihmisistä ei tee sitä oikean tiedon perusteella. Jos parannat verenkiertoa harjoittelemalla normaalisti, liikevaihdon häiriö vähenee ja saatat saada selvemmän valkaisun. Totta puhuen tiedetään, että iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja on turvallista olettaa, että pöly tai hiki voidaan poistaa pesemällä vain kuumalla vedellä. Opi ihanteellinen kasvojen puhdistus, joka ei poista tärkeää sebumia ja poistaa vain turhat tahrat. Minusta tuntuu, että monet ihmiset sanovat: “Kun se on kylmä, ihosi kuivuu ja kutisee.” Todellisuudessa nykyään yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Kutinaa ja jopa makuulla, naarmun usein ihoni ennen kuin tiedän sen. Ihon, jolla on kuiva iho, tulisi olla varovainen leikkaamalla kynsiään ja varoen vahingoittamasta vahingossa ihoa. Jos verenkierto muuttuu epänormaaliksi, ei ole mahdollista toimittaa välttämättömiä ravintoaineita huokosoluihin aiheuttaen aineenvaihduntahäiriöitä ja aiheuttaen lopulta huokosiin liittyviä ongelmia. Vierailu sairaudessa / klinikalla karkean ihon hoitamiseksi voi olla hieman huono, mutta jos sanot: “Olen kokeillut tätä ja sitä, mutta karkea iho ei parane”, menen heti ihotautilääkäriin. Jos haluat päästä eroon karkeasta ihostasi, sinun on elettävä kunnollista elämää säännöllisesti. Ennen kaikkea on järkevintä parantaa karkeaa ihoa koko kehosta ja tehdä ihosta kaunista parantamalla ruokailutottumuksia. Jos jätät karkean ihosi vartioimatta, aknea esiintyy usein, ja voidaan sanoa, että on mahdotonta toipua helposti vain päivittäisillä toimenpiteillä. Varsinkin kuivalla iholla kosteuttaminen ei usein riitä. Kylvyn jälkeen on välttämätöntä levittää öljyä tai voidetta kosteuttamaan, mutta kiinnitä huomiota itse vartalon saippuaan ja varotoimenpiteisiin pesemisen aikana kuivan ihon estämiseksi. Kun vesi haihtuu ihokerroksesta kuivan ihon takia, keratiini ei irtoa ja paksummaksi. Tällöin, huolellisella ihonhoidolla, tärkeät ainesosat pääsevät harvoin ihon sisälle, ja vaikutus on rajallinen. Aikaisemmin levynmuotoiset huokoset olivat herättäneet huomiota. Kun menin kiertueelle, muistan, että tein paljon melua näyttämällä parhaimmalle ystävälleni sarvetulpat, jotka vedin huokosistani. Mielestäni ei ole harvinaista, että ihmiset väittävät, että “en ole koskaan kuullut valkaisun ja suoliston ympäristön välisestä suhteesta”. Kuitenkin, jos haluat valkaisua, on tärkeää parantaa suolistoympäristöä epäonnistumatta. Huomaa, että kuiva iho on herkkä ärsytykselle ihon heikentyneen estotoiminnon vuoksi, ja voidaan sanoa, että iho on joustamaton ja ryppyjä todennäköisesti esiintyy.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました