Aina …

Kuivan ihon osalta ihon estotoiminto on alhaalla, joten se vaurioituu kunnolla, ja iho muuttuu joustamattomaksi ja ryppyjen taipumus lisääntyä. Sairauden / klinikan vierailu karkean ihon takia voi olla hieman pelottavaa, mutta jos olet kokeillut jotain ja karkea iho ei parane, on parasta mennä heti ihotautilääkäriin. Vaikka hieroisitkin ihoa huolehtimatta ihoa peittävän talin puhdistamisesta, sillä voi olla päinvastainen vaikutus ja aiheuttaa aknea. Ole mahdollisimman varovainen, ettet aiheuta liikaa voimaa ihollesi. Ihmiset, jotka syövät paljon kerralla tai jotka haluavat syödä ruokaa, voivat päästä lähemmäksi kaunista ihoa pitämällä mielessä, että ruokamäärä tukahdutetaan päivittäin. Voidaan sanoa, että jos teet virheen kehon saippuan tunnistamisessa, voit ehkä poistaa jopa iholle normaalisti tarvittavat kosteuttavat ainesosat. Tämän estämiseksi näytämme sinulle, kuinka valita paras vartalosaippua kuivalle iholle. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, ulkonäön ikä yhtäkkiä kasvaa, joten rypyt ovat huolestuttavia, ja nauraminen on myös pelottavaa. Naisille silmien ympärillä olevien ryppyjen katsotaan olevan suuri vihollinen. Jotkut ihmiset saattavat tuntea, että he eivät voi saada tarpeeksi unta, koska he työskentelevät vasta aamunkoiton jälkeen tai pimeän jälkeen. Kuitenkin, jos haluat valkaisua, on tärkeää saada nukkua. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on luonnollisesti alttiita täplille, joten kuulin, että ei ole harvinaista, että pisamia ilmestyy jonkin ajan kuluttua, vaikka näyttää siltä, ​​että niitä voitaisiin parantaa käyttämällä valkaisukosmetiikkaa. On aina tärkeää saada ruokaa, joka on tehokasta valkaisuun. Esittelemme verkkosivustollamme “Millainen ruoka liittyy suoraan valkaisuun?” Pyrkimällä ihonhoitoon voit ehkäistä erilaisia ​​iho-ongelmia ja voit sanoa, että voit saada mukavan paljaan ihon ilman meikkiä. Luulen, että monet ihmiset työskentelevät ihonhoidossa pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta todellisuudessa en usko, että suurin osa ihmisistä tekee sen luotettavalla tietämyksellä. On melko vähän ihmisiä, jotka sanovat: “Kylmänä vuodenaikana ihosi kuivuu ja kutisee.” Tuolloin vallitseva tilanne huomioon ottaen yhä useammat ihmiset kärsivät jatkuvasti kuivasta ihosta. Tiedetään, että ihonhoito toimii vain epidermiksellä, joka on ihon kudos, ja sen muodostavalla sarveiskerroksella, mutta tärkeä rooli oleva sarveiskerros estää ilman kulkemisen. Minulle kerrottiin, että se on kiinteä kerros. Ei ole ihme, että jotkut ihmiset pitävät mieluummin kuumasta kylvystä, mutta kuumalla vedellä, joka on liian kuumaa keskimääräisen ihmisen laitettavaksi, on kielteinen vaikutus ihoon ja sitä pidetään ihon kosteuttavana ainesosana. kuivaa ihoa, koska se kestää minuutteja silmänräpäyksessä. Kun peset kasvosi, ihon pintaan tarttunut sebumi ja lika poistetaan, joten seuraavaan hoitoon käyttämäsi voiteen tai seerumin ainesosat voivat helposti tunkeutua ja kosteuttaa ihoasi.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました