Aknen syy on, että huokoset ovat tukkeutuneet taliin.

Useiden kosmetiikkatuotteiden ja kauneuteen liittyvien tietojen ympäröimä, käytämme epätoivoisesti aikaa ihonhoitoon ympäri vuoden. Kuitenkin, jos teet sen väärin, sinulla on valitettavasti kuiva iho. On hyvin usein, että yrität kovasti kaunistaa ihoa, mutta näin ei ollut. Loppujen lopuksi polku kauniiseen ihoon alkaa oppimalla perusasiat. Tiedetään, että kun ihon kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, sen tiedetään aiheuttavan haitallisia vaikutuksia huokosiin, joten talvikuukausina tarvitaan hyvää hoitoa. Ryppyjä esiintyy todennäköisemmin silmien lähellä niiden ohuen ihon takia. Poskien ihon paksuuteen verrattuna silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on taipuvainen läiskiin juurista, joten vaikka epäiletkin, että voisit hoitaa valkaisevalla kosmetiikalla, pisamia tulee melkein aina jonkin ajan kuluttua. Haluaisin sanoa naisille, joilla on vaikeuksia sanoa, että heidän ihonsa on tumma. Se on liian makea saada valkoinen iho ilman vaivaa. Sen sijaan on parempi jäljitellä “tavoite pyrkiä valkaisuun”, jota ihmiset, jotka todella kääntyivät pimeästä oikeudenmukaiseksi, harjoittivat. Kuiva iho tarkoittaa, että vesi, joka on ihon tuoreuden lähde, on poistettu. Jos sinulla ei ole tarpeeksi vettä, ihosi tulehtuvat bakteereista ja päädyt epämiellyttävään karkeaan ihoon. Mielestäni ei ole harvinaista, että ihmiset sanovat: “En ole koskaan harkinnut valkaisun ja suoliston ympäristön välistä suhdetta”. Jos kuitenkin haluat valkaista ihoa, sinun on normalisoitava suolistoympäristösi. Haastatellessani naisia ​​kuulen, että suurin osa heistä on “Haluan saada kauniin ihon!”. Ei ole liioiteltua sanoa, että kiiltävän ihon naisilla on aivan erilaiset mieltymykset ja ne näyttävät viehättäviltä. Ihmisten, jotka ovat huolissaan suorasta auringonvalosta, ei tarvitse huolehtia. On ehdoton vaatimus suorittaa ihonhoito suoraviivaisella tavalla. Mutta ennen kaikkea, älä unohda kosteuttaa. Tähän asti ihonhoito ei ole keskittynyt koko kehon järjestelmään, joka luo kauniin ihon. Yksinkertaisesti sanottuna se on sama kuin lannoitteen jatkaminen päivittäin viljelemättä peltoja lainkaan. Kosteuttava vaikutus on tehokkaampi heti kylvyn jälkeen, kun iho pitää vettä, kuin ihonhoito lyhyen ajan kuluttua uimisesta. Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estofunktio on vähentynyt merkittävästi. Kuivuuden lisäksi kutina tai punoitus on yleistä. Aknen syy on se, että huokoset ovat tukossa sebumista, ja aknen bakteerit, jotka käyttävät talia ravintoaineena, kasvavat edelleen, mikä johtaa tulehdukseen ja pahentaa aknea. Jos se on tuotetta, jota myydään nimellä “vartalon saippuaa” kaupungissa, voit melkein olla varma, että sillä on pesuaineita. Siksi on tärkeää, että ostat jotain, joka ei rasita ihoa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました