Aknesta …

Aknen sanotaan johtuvan huonosta hormonaalisesta tasapainosta, mutta sanotaan myös, että aknea voi esiintyä riittämättömän uniajan, usein esiintyvän stressin ja epänormaalien ruokailutottumusten takia .. Joka kerta, kun vanhenen, näyttää siltä, ​​että on melko monta kertaa rypistynyt ennen kuin tiedän sen, kuten “en edes huomannut, että se oli tässä osassa!”. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että iho vanhenee. Pisamia esiintyy yleensä ihmisillä, joiden iho on taipuvainen täplille, joten vaikka olisitkin onnellinen, että voit voittaa ne käyttämällä valkaisukosmetiikkaa, valitettavasti pisamia syntyy. Jotkut sanovat, että aknea, jota ei koskaan esiintynyt niin kutsutun murrosiän aikana, alkoi esiintyä 20 vuoden iän jälkeen. Koska siihen on ehdottomasti syy, se on selvitettävä ja toteutettava sitten haluttu hoito. Voidaan sanoa, että aknen syy on se, että huokoset ovat täynnä talia, ja talia nauttivien aknebakteerien lisääntyminen aiheuttaa aknen tulehtumisen ja pahenemisen. Jos karkeaa ihoa ei paranneta, aknea esiintyy usein, eikä sitä voida helposti parantaa pelkästään tavanomaisella hoidolla. Erityisesti kuivalle iholle, ajattele, että suurimmaksi osaksi vain kosteuttavat toimenpiteet eivät normalisoi ihoa. Viat ovat melaniinia, joka on varastoitunut ihoon pitkään aikaan, ja jos haluat päästä eroon virheistä, tarvitset yhtä paljon aikaa kuin virheiden ilmestyminen. se. Hoitamattomana silmän ulkokulmien ryppyistä tulee kauheita ja ne kaiverretaan, joten jos et ryhdy toimiin välittömästi, se on kauheaa. Herkälle iholle vaikuttaa haitallisesti talin tai kosteuden puute ympäri vuoden, ja ihoa suojaava estotoiminto vähenee pitkäksi ajaksi, mikä helpottaa iho-ongelmien esiintymistä. Kun kutinaa, polyakoin usein tietämättään ihoni, vaikka olisin peitossa. Ihmisille, joilla on kuiva iho, on tärkeää leikata kynnet, jotta ne eivät vahingoita ihoaan huonosti. Kun peset kasvosi, ihosi pinnalla olevaksi kalvoksi muodostunut lika ja tali pestään pois. Voit toivoa kosteuttavan ihoa. Koska ihon aineenvaihdunta aktivoituu nukkumaan mennessä, väitän, että jos varmistat säännöllisen unen, ihon aineenvaihdunta kiihtyy eikä tahroja jää. Jos olet huolissasi siitä, että ihosi kuivuu jatkuvasti, sinun tulisi valita vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Kosteuttamiseksi ihoa ajatellen on tärkeää olla varovainen, kun valitset vartalon saippuaa. Tietyssä iässä huokosien kokkareet, kuten nenä, muuttuvat hyvin ärsyttäviksi, mutta on kulunut kauan ennen kuin siitä tulee paakkuinen. Useimmissa tapauksissa täplät altistuvat ihon pinnalle metabolisen toiminnan avulla ja häviävät ajan myötä, mutta kun melaniinipigmenttejä syntyy epänormaalisti, ne pysyvät iholla ja niistä tulee täpliä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました