“En ole koskaan kuullut valkaisun ja suolistoympäristön välisestä suhteesta …

Herkkä iho on iho, jossa ihon estotoiminto on erityisen masentunut. Voidaan sanoa, että sille on ominaista, että sillä kehittyy oireita kuten kutinaa ja punoitusta sekä kuivuutta. On otettava huomioon, että herkälle iholle on useita tärkeimpiä syitä. Siksi, jos sanotaan, että parannusta halutaan, on välttämätöntä harkita uudelleen sisäisiä tekijöitä, kuten stressi ja ruokailutottumukset, sekä ulkoisia tekijöitä, kuten ihonhoito. Kutina voi naarmuttaa ihoa jopa nukkuessasi. Ihmisille, joilla on kuiva iho, on tärkeää leikata kynsiään, joten ole varovainen, ettet vahingoita ihoasi tietämättäsi. Nuorten aknen puhkeamisen ja pahenemisen estämiseksi on välttämätöntä tarkistaa elämäntapasi. Muista lopettaa murrosiän akne niin paljon kuin mahdollista. Sanotaan, että monet ihmiset kärsivät nenän huokosista. Sanotaan, että tali kerääntyy jopa kasvoihin, ja uskotaan, että haluat murskata sen kynsillesi, mutta se vahingoittaa ihon epidermiä ja aiheuttaa tylsyyttä. Kun ihosi altistuu UV-säteille, melaniinin tuotanto ei keskeydy ollenkaan, ja melaniinia tuotetaan yhä enemmän, josta tulee osa vikoja. Jotkut japanilaiset saattavat pitää mieluummin kuumasta kylvystä, mutta liian kuumalla vedellä on kielteinen vaikutus ihoon ja se vilkkuu rasvaa, jonka uskotaan olevan ihon kosteuttava ainesosa.Sen tiedetään olevan tärkeä osa kuivaa ihoa, koska se tulee olemaan ryöstetty sillä välin. Monet sanoisivat: “En ole koskaan kuullut valkaisun ja suoliston ympäristön välisestä suhteesta.” Jos haluat kuitenkin vaalennettua, sinun on palautettava suolistoympäristö kunnolla. Silmien ympärillä olevat rypyt pahenevat ja veistyvät, jos mitään ei tehdä, joten jos löydät sellaisen, on kauheaa, jos et ryhdy välittömästi toimenpiteisiin. Jos haluat ryhtyä positiivisiin toimenpiteisiin kuivaa ihoa vastaan, on tehokkainta tehdä ihonhoito kosteuttavaksi 2-3 tunnin välein ilman meikkiä. Ollakseni rehellinen, se näyttää kuitenkin vaikealta. Herkällä iholla tarkoitetaan tilaa, jossa sietokyvyn, jonka alun perin uskotaan olevan ihossa, on heikentynyt eikä se toimi myönteisesti, ja siitä kehittyy usein useita iho-ongelmia. Kun ajattelen sitä, ymmärrän, että huokoset ovat laajentuneet viimeisten kolmen vuoden aikana ja iho on vähemmän kiristynyt. Tämän perusteella näyttää siltä, ​​että huokosten mustat kokkareet tulevat paremmin havaittaviksi. Tarkoitus on “syödä elintarvikkeita, joiden sanotaan olevan erinomaisia ​​valkaisuun” päivittäin. Tällä kotisivulla esitellään “Millainen ruoka vaikuttaa valkaisuun?” Vanhetessamme jotkut ihmiset rypistyvät tietämättään sanoen: “En tajunnut, että se oli sellaisessa paikassa!” Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että iho vanhenee. Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että erikoislääkärille meneminen karkean ihon takia on hieman pelottavaa, mutta jos sanot: “Olen kokeillut melko vähän, mutta karkea iho ei poistu”, mene heti ihotautilääkäriin.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました