Haluan poistaa ihoon tarttuneen talin …

Jos hierotaan väkisin ihoasi poistamaan ihoon kiinnittynyt tali, sillä on haitallinen vaikutus ja seurauksena akne. Tee se kaikin keinoin heikosta voimasta, jotta et rasittaisi ihoa. Kasvojen puhdistusvaahdon osalta se on erittäin hyödyllinen, koska se tehdään vaahtoavaksi vain lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja hieromalla sitä, mutta se lisää usein vastaavasti ihon kuormitusta, joten se soveltuu kuivalle iholle. siihen. Kun peset kasvosi, ihosi pinnalle kiinnittynyt tali ja lika pestään pois, joten voiteen ja seerumin ainesosat, joita sinä annat hoitoon tuolloin, voivat tunkeutua helposti. Se voidaan tehdä, ja se sopii kosteuttamaan ihoa. Jos teet virheen kehon saippuaa määritettäessä, saatat joutua poistamaan jopa kosteuttavat ainesosat, joita todella tarvitset ihollesi. Siksi opetamme sinulle, kuinka tunnistaa kehon saippua kuivalle iholle. Itse asiassa iho on itsepuhdistuva, ja se on voitava poistaa perusteellisesti pesemällä kuumalla vedellä, joka ei sisällä pölyä tai hikiä. Haluaisin, että teet kohtuullisen kasvopesu, joka poistaa vain tarpeettoman lian poistamatta tarvittavaa sebumia. Ei ole epäilystäkään siitä, että kosteuttava vaikutus on parempi heti vedellä uimisen jälkeen iholla kuin jonkin ajan kuluttua uimisesta. On viisasta olla ajattelematta, että se, että joku, jolla ei ole yhteyttä tai yhteyttä, haluaa kauniin ihon, ei päde sinuun. On todennäköistä, että vietät jonkin aikaa, mutta sinun on kokeiltava sitä. “Olen päättänyt käyttää valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun tunnen itseni palaneen.” Tällaisella käytöllä ei voida sanoa, että se olisi tyydyttävä ikäpisteiden hoitomenetelmänä, ja on todettu, että ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista milloin tahansa. Herkälle iholle, joka tuntuu kihelmöivän jopa suosituissa kosmetiikassa, ihonhoito, joka ei ole liian ärsyttävää, on ehdottoman välttämätöntä. Vaihda tavanomainen hoito sellaiseksi, joka ei aiheuta vähemmän stressiä ihollesi. Jos sinulla on aina kuiva pää, sinun tulee käyttää vartalosaippuaa, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Jos olet huolissasi ihostasi, kosteuttaminen on välttämätöntä olla varovainen vartalon saippuaa valittaessa. Herkkä iho on tila, jossa ihon estotoiminto on luonnollisesti heikentynyt eikä se toimi säännöllisesti, ja on olemassa riski saada erilaisia ​​iho-ongelmia. Mitä tulee kasvojen pesusaippuaan heräämisen jälkeen, toisin kuin yöllä, meikkiä tai tahroja ei ole mahdollista poistaa, joten mielestäni on toivottavaa käyttää tuotetta, joka ei rasita ihoa ja jolla on heikko puhdistusvoima. Markkinoilla on monia kosmetiikkaa, joka voi peittää huokoset ja tehdä niistä huomaamattomia, mutta on usein vaikea tunnistaa kannustimia huokosten sulkeutumiseen tiukasti, kuten unen laatu tai ruoka. elämästä yleensä, kuten elämästä. “Herkälle iholle” myydyt voiteet ja voiteet paitsi estävät ihon kuivumista myös parantavat “kosteuttavaa toimintoa”, jolla sanotaan olevan ihon sarveiskerros. Voin tehdä sen. Ei ole ihme, että jotkut ihmiset suosivat kuumia kylpyjä, mutta liian kuuma vesi on haitallista iholle eikä siitä ole hyötyä, ja se poistaa nopeasti rasvan, jonka sanotaan olevan kosteuttava ainesosa iholle. Sen sanotaan olevan ratkaiseva syy kuivaa ihoa, koska se ryöstää sen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました