Herkän ihon sanotaan …

Suurin osa kehon saippuasta on vettä, mutta koska se on nestettä, sen uskotaan olevan se etu, että siinä on runsaasti ainesosia, joilla ei ole vain kosteuttava vaikutus, vaan sillä on myös erilaisia ​​rooleja. Kasvojen pesun yleisenä tarkoituksena on oltava vain lian, kuten hapettuneen talin ja meikin, puhdistaminen. Kuulin kuitenkin, että on monia ihmisiä, jotka työskentelevät pesemään kasvonsa, jotta jopa iholle välttämätön sebumi voidaan poistaa. Jos haluat parantaa kuivaa ihoa kaikin voimin, on tärkeintä lopettaa meikki ja suorittaa kosteuttavaa ihohoitoa 3 tunnin välein. Kuitenkin loppujen lopuksi näyttää siltä, ​​että muuri on korkea. Ryppyjä esiintyy yleensä silmien ympärillä niiden ohuen ihon takia. Poskien muodostavan ihon paksuuteen verrattuna silmien paksuus ja silmän kulmat ovat vain puolet, ja silmäluomet ovat vain kolmanneksen ohuempia. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, sinun on tehtävä kovasti töitä “kosteuttamiseksi” keramidia sisältävällä voiteella, joka pitää vettä sarveiskerroksen jokaisessa kulmassa. Jos sitä myydään suurelle yleisölle nimellä “vartalosaippua”, jonka kuulet usein, puhdistusvoima ei ole ongelma. Sen pitäisi olla varovaisempaa, että on välttämätöntä saada jotain, joka on ystävällistä iholle. Elämässä kiinnität harvoin huomiota hengitykseen. Saatat ihmetellä: “Onko hengitys mukana kauniissa ihossa?”, Mutta tiedämme, että kaunis iho ja hengitys liittyvät läheisesti toisiinsa. Sanotaan, että kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei irtoa ja paksummaksi. Jos sinulla on tällainen ihosairaus, vaikka tekisitkin parhaasi ihonhoidossa, ravitsevat ainesosat eivät tunkeudu ihoon, joten voidaan sanoa, ettei vaikutusta voida odottaa. Jos haluat estää viat, sinun tulee ottaa “A-vitamiini”, joka auttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa viat, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymistä ja auttaa vaalentamaan vikoja. Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estotoiminto on muuttunut erittäin tylsäksi. On merkittävä piirre, että se kehittää oireita, kuten kutinaa tai punoitusta sekä kuivuutta. Koska ihon vaihtuminen on erityisen aktiivista makuuasennossa, voidaan sanoa, että säännöllinen uniaika edistää edelleen ihon vaihtuvuutta ja helpottaa virheiden poistamista .. Voidaan sanoa, että kosteuttava vaikutus on tehokkaampi heti kylvyn jälkeen vedellä iholla kuin sen jälkeen, kun on käytetty vähän aikaa kylvyn jälkeen. Minusta tuntuu, että yhä useammat ihmiset sanovat pitävänsä naisten valkaisemisesta tällä aikakaudella. Ehkä tuon vaikutuksen takia minulle kerrottiin, että useimmilla naisilla on edelleen halu “valkaista”. Herkälle iholle on altis iho-ongelmia, koska ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään ihon veden tai talin puutteen vuoksi.Voidaan sanoa, että se on tilassa. Älä huoli, jos kärsit “Olin auringonpolttamassa paikassa!” On kuitenkin ehdoton vaatimus hoitaa asianmukainen ihonhoito. Mutta kosteuttaminen on etusijalla.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました