Ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, yrittävät tehdä ihostaan ​​kauniin.

Voi olla hieman pelottavaa mennä sairaalaan hoitamaan karkeaa ihoa, mutta jos sinusta tuntuu, että karkea iho ei parane, vaikka olisitkin tehnyt sen jostain syystä, mene heti ihotautilääkäriin. On ilmoitettu, että akne perustuu hormonaaliseen epätasapainoon, mutta kuulen, että sitä voi esiintyä, vaikka sinulla olisi epäsäännöllisiä uniaikoja, paljon stressiä tai häiriintynyt ruokavalio. Olen kuullut, että käsikaupan ulkopuolella olevat kehon saippuat ovat liian pesuaineita poistamaan liikaa rasvaa aiheuttaen kuivaa ihoa tai karheaa ihoa ja päinvastoin liiallista rasvan eritystä. Eikö se ole jotain “Olen ollut jatkuvasti kuiva viime vuosina ja olen hieman huolissani”. Jos et tee mitään sanoa “ihosi on kuiva ja kuiva!?” Jos sinulla on herkkä iho, joka johtuu allergioista, hoito hoitolaitoksessa on ennakkoedellytys, mutta jos sinulla on herkkä iho, joka on jokapäiväisen elämän syy, luulen, että jos parannat sitä, myös herkkä ihosi paranee. “Herkälle iholle” tarkoitettu voide tai voide estää paitsi ihon kuivumisen myös parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, jonka ihon sarveiskerros alun perin säilyttää. Kutinaa voi esiintyä kuivuuden vuoksi, ja iho voi kuivua. Jos näin on, sinun ei pitäisi vain korvata ihonhoitotuotteesi sellaisella, joka “julistaa kosteuttavaa vaikutusta”, vaan sinun tulisi myös korvata kehosi saippua. Mielestäni nesteytys on tärkein asia ihonhoidossa. Riippuen siitä, kuinka käytät voidetta ja pidät sitä kosteutettuna, ihosi kunto ja meikkitahna eivät muutu, joten sinun on aloitettava voiteen käyttö. On parempi olla rajoittamatta herkän ihon tekijöiden määrää yhteen. Siksi, jos haluat parantua, on tärkeää tutkia uudelleen paitsi ulkoiset tekijät, kuten ihonhoito, myös sisäiset tekijät, kuten stressi ja ruokailutottumukset. Voidaan sanoa, että on tärkeää “puhdistaa meikki tai tali, kun saavut kotiin”. Jos tätä ei tehdä tasaisesti, voidaan sanoa, että “valkaisu on vaikeaa!” On parasta olla ajattelematta, että etuyhteydettömät ihmiset, jotka pyrkivät kaunistamaan ihoaan, sopivat sinulle. Se voi olla vaikeaa, mutta mielestäni on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Nykyinen niin kutsuttu ihonhoito ei keskittynyt kehon järjestelmään, joka luo kauniin ihon. Esimerkiksi se on sama kuin sadettaa vain lannoitetta viljelemättä peltoja lainkaan. Jotkut ihmiset saattavat pitää mieluummin kuumasta kylvystä, mutta epätavallisen kuumalla vedellä on kielteinen vaikutus ihoon ja se vie iholta nopeasti kosteuttavan öljyn.Sen uskotaan olevan vakava syy kuivalle iholle. Kuivalle iholle ihon estotoiminto on heikentynyt, joten se vahingoittuu suoraan, ja on turvallista olettaa, että ihon kimmoisuus menetetään ja sen on helppo muuttua ryppyiksi. On havaittu, että heti kasvojen saippualla pesun jälkeen normaalisti heikosti happama iho muuttuu emäksiseksi hetkeksi. Uskotaan, että syy miksi tuntuu jännittyneeltä, kun peset kasvojen pesusaippualla, on se, että ihosi on emäksinen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました