Ihmiset ympäröivät runsaasti kosmeettisia valmisteita ja kauneustietoja …

Voidaan sanoa, että melaniinia varastoidaan iholle pitkään aikaan, joten jos haluat poistaa täplät, kestää yhtä monta vuotta kuin pisteiden ilmestyminen kesti. Uskotaan olevan. Jos todella haluat saada kauniin ihon pesemättä kasvojasi, on tärkeää hallita “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys, jotta et ymmärtäisi väärin. Jopa ne, jotka ovat yleensä varovaisia, kuten “Jos saat auringonpolttaman, älä huolehdi siitä ja älä katso sitä, se muuttuu tahraksi!” Siitä ei ole epäilystäkään. Kuivan ihon kohdalla on väärin ajatella, että ihon estotoiminto on heikentynyt aiheuttaen suoraa ärsytystä, mikä johtaa ihon taipumattomuuteen ja altis ryppyihin. Herkkyys aknelle vaihtelee sukupolvelta toiselle. On monia tapauksia, joissa ihmiset, joilla on ollut suuria ja pieniä aknea murrosiän aikana ja joilla on ollut vaikeuksia, eivät saa 100% niistä aikuiseksi tullessaan. Runsaan kosmeettisten valmisteiden ja kauneustietojen ympäröimänä ihmiset viettävät 365 päivää ihonhoitoon, kunnes ovat tyytyväisiä. Jos käytäntö on kuitenkin väärä, on suuri todennäköisyys, että sinulla on kuiva iho. Vaikka käytätkin suosittua kosmetiikkaa, tarvitset herkän ihon, joka on rasittava, ihonhoitoa, joka ei rasita ihoa. Yritä muuttaa päivähoito vähemmän rasittavaksi. Ihmiset, jotka katuvat “menin ulos paahtavan auringon alla!”, Eivät myöskään ole ongelma. Siitä huolimatta on välttämätöntä, että suoritat asianmukaista ihonhoitoa. Mutta ensin sinun pitäisi kosteuttaa. Aineenvaihdunnan parantaminen on synonyymi koko kehon kudosten työn parantamiselle. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa terveellisen ruumiin rakentamista. Syyn korjaaminen “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Jos yrität poistaa ihosi peittävän talin hieromalla sitä voimalla, se kannustaa aknen edistämiseen. On tärkeää tehdä se pehmeästi, jotta iho ei vahingoitu mahdollisimman paljon. Yksi asia, joka on pidettävä mielessä herkän tai kuivan ihon hoidossa, on parantaa ja vahvistaa ihon estotoimintoa. Perusperiaate on asettaa etusijalle estotoiminnon korjaaminen. Asia on: “Kun tulet kotiin, poista meikkisi tai sebumin tahrat.” Jos tätä ei voida tehdä varmuudella, ei ole liioiteltua sanoa, että “valkaisu on ei-toivottua!” Markkinoilla on monia kosmetiikkaa, jotka voivat poistaa huokoset, mutta useimmissa tapauksissa ei ole mahdollista selventää syytä, miksi huokoset eivät sulkeudu kunnolla, joten on välttämätöntä kiinnittää huomiota myös jokapäiväiseen elämään, kuten ruokaan ja nukkumistunteihin. . Vartalon saippualla, jonka kuulet usein, on voimakas pesuainetta, joten se poistaa enemmän rasvaa kuin on tarpeen aiheuttaen kuivaa ihoa ja karheaa ihoa, ja päinvastoin näyttää siltä, ​​että on tapauksia, joissa esiintyy liiallista rasvan eritystä. Koska käytän jatkuvasti vartalosaippuaa, on yleinen periaate käyttää jotain, joka ei vahingoita ihoa. Jotkut kehon saippuat voivat kuitenkin aiheuttaa ihoärsytystä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました