Ihonhoito aknen vastaisena toimenpiteenä …

Päivittäisten tottumusten tarkistaminen on välttämätöntä, jotta estetään murrosiän aknen kehittyminen tai voimistuminen. Ole varovainen ja vältä murrosiän aknea. Herkkä iho tarkoittaa, että ihon estofunktio on heikentynyt. Sen uskotaan olevan ominaista paitsi kuivuudelle myös oireille, kuten kutinalle ja punoitukselle. Herkkä iho on tila, jossa estofunktio, jolla iholla alun perin on, muuttuu epänormaaliksi eikä voi toimia roolissaan hyödyllisesti, ja sanotaan sen kärsivän useista iho-ongelmista. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat eniten ihostaan, he kertoivat minulle, että suurin osa heistä oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisella, jolla on mukava iho, pelkästään se lisää hänen mieltymystään ja saa hänet näyttämään hyvältä. Kun huokoset kuivuvat tärkeän veden puutteen vuoksi, sen uskotaan olevan huokosiin kohdistuvien haittavaikutusten pääasiallinen syy, joten voidaan sanoa, että asianmukaista hoitoa tarvitaan syksystä alkukevääseen. Karkean ihon voittamiseksi on välttämätöntä elää vakaa elämä päivittäin. Tällaisissa olosuhteissa on ihanteellista voittaa karkea iho kehon sisältä ja luoda kaunis iho parantamalla ruokailutottumuksia. Sanotaan, että syy, miksi monet ryppyjä voivat ympäröivät silmiä, johtuu siitä, että iho on ohut. Poskien ihon paksuuteen verrattuna silmien ala tai silmän kulmat ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen, mikä on erittäin ohut. Jos jätät karkean ihon koskemattomaksi, esiintyy todennäköisesti aknea ja vastaavia, eikä tavallinen hoito yksin pysty parantamaan sitä välittömästi. Erityisesti kuivalle iholle kosteuttaminen yksinään ei usein paranna sitä. On tärkeää sanoa: “Meikki, jota ei enää tarvita ja joka poistaa lian sebumista.” Jos et pysty tekemään tätä huolellisesti, ei ole liioiteltua sanoa: “Et voi mitenkään valkaista!” Kasvojen pesun perustarkoituksena on poistaa vain lika, kuten hapettunut tali tai meikki. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että jotkut ihmiset viettävät aikaa kasvojensa pesemiseen niin, että jopa iholle välttämätön sebumi poistuu kokonaan. Jos ryppyjä on havaittavissa silmien lähellä, ne näyttävät yhtäkkiä hyviltä ja nostavat ikää, joten ryppyjä on luonnollinen vihollinen naisille, kuten huoli ryppyistä ja pelkäävät kääntyä kasvojensa puoleen. . Kun estotoiminto on masentunut, sanotaan, että monilla ihmisillä on karkea iho ulkoisten ärsykkeiden takia, ja kun yritetään suojata ihoa ärsykkeiltä, ​​sebumia syntyy tavallista enemmän ja se näyttää likaiselta. Herkälle iholle allergisen rakenteen vuoksi on välttämätöntä mennä lääkäriin, mutta jos elämäntapa on herkän ihon tekijä, voidaan sanoa, että jos sitä parannetaan, myös herkkä iho voidaan korjata. Voi olla enemmän tai vähemmän kiusallista käydä sairaudessa / klinikalla karkean ihon takia, mutta jos “olen kokeillut erilaisia ​​asioita, mutta karkea iho ei parane”, minun pitäisi kiirehtiä ihotautilääkäriin. Voidaan sanoa, että ihonhoito aknea vastaan ​​kosteutetaan pohjimmiltaan asianmukaisen pesun jälkeen ei-toivottujen kuolleiden ihosolujen ja talin poistamiseksi. Tämä on totta riippumatta siitä, mistä kehon osasta akne on.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました