“Japanilaisille …

“Japanilaisille on monia ihmisiä, jotka ajattelevat voivansa päästä eroon kylvyssä olevasta väsymyksestään, tai he ottavat sekaan kylpyä tai puhdistavat ihonsa liikaa ja kärsivät kuivasta ihosta.” On myös ihotautilääkäreitä. Kun minulla on samanikäinen ystävä, jolla on kaunis iho, ihmettelen: “Miksi minulla on päänsärkyä murrosiän aknen kanssa?” “Millaista hoitoa voin olla voidakseni voittaa murrosiän aknen?” Oletko koskaan ollut levoton? Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät hartioista tai kaulasta kasvoihin, ja kun nämä tärkeät lihakset vähenevät, on vaikeaa tukea ihoa ja siitä tulee ryppyjä. On tärkeää sanoa: “Kun tulet kotiin, poista lika meikistäsi ja sebumistasi.” Jos tämä ei ole täydellinen, on turvallista sanoa: “Valkaisemisesta on turhaa ajatella!” Monet ihmiset kiinnittävät huomiota ihonhoitoon pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta luultavasti suurin osa ihmisistä ei työskentele oikealla tietämyksellä. Useimmissa tapauksissa tahrat työnnetään ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja häviävät sitten, mutta jos melaniinipigmenttiä valmistetaan enemmän kuin tarpeellista, se jää iholle ja siitä tulee tahroja. Voidaan sanoa, että herkän ihon tai kuivan ihon hoidossa on tärkeää “vahvistaa ja täydentää ihon estotoimintoa”. Sääntönä on, että estotoiminnon korjaus pannaan käytännössä ensin. Kasvojen pesun jälkeen ihon pintaan tarttunut sebumi ja lika pestään pois, joten hoitoon käyttämäsi voiteen tai seerumin ravintoaineet imevät ja kosteuttavat ihoa helposti. Voit tehdä sen. Jos vesi haihtuu ja huokoset kuivuvat, huokoset voivat aiheuttaa ongelmia, joten riittävää hoitoa tarvitaan syksystä alkukevääseen. Ihmisten pyrkimykset kaunistaa ihoaan eivät sovi sinulle. On välttämätöntä kokeilla erilaisia ​​asioita varautumalla vaikeuksiin. Herkästä ihosta kärsivien naisten määrä on epätavallisen suuri, ja sellaisen yrityksen tekemän tutkimuksen mukaan, jonka aiheina olivat 20-40-vuotiaat naiset, yli 40% japanilaisista sanoi: “Olen herkkä. Vaikuttaa siltä, ​​että hän ajattelee se on iho. Ihon vaihtuminen on voimakkaampaa unen aikana, joten jos huolehdit oikean unen määrän saamisesta, ihosi on voimakkaampi ja tahrat on helpompi päästä eroon. Virheiden osalta melaniinia varastoidaan ihoon pitkään, ja jos haluat poistaa virheet, kestää yhtä monta vuotta kuin kului virheiden ilmestymiseen. Jos tuote sijoitetaan kaupunkiin nimellä “Body Soap”, puhdistusvoima on melkein kunnossa. Sinun tulisi olla varovaisempi, että on tärkeää saada jotain, joka ei kuormita ihoa. Jos sinulla on allergioiden aiheuttama herkkä iho, lääkärin hoito on tärkeää, mutta jos päivittäinen elämäsi on herkän ihon syy, sen parantaminen parantaa herkkää ihoa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました