Joka päivä …

Jos sitä myydään suurelle yleisölle nimellä “Body Soap” päivittäistavarakaupoissa, tuotteen pesuaine on yhtä hyvä kuin se saa. Joten sinun on oltava tietoinen siitä, että on välttämätöntä saada jotain, joka ei kuormita ihoa. Jos estotoimintoa ei käytetä, alemman maailman ärsytyksestä tulee tärkein syy ja iho karkea, ja suojaamaan ihoa ärsytykseltä talia syntyy tavallista enemmän, ja näyttää siltä, ​​että monista ihmisistä tulee rasvainen. Jopa ne, jotka pitävät aina mielessä, “minulla ei ollut sitä päälleni”, kuten ymmärrät siitä, että “sain auringonpolttaman, mutta en välittänyt siitä ja laiminlyöin sen, se muuttui tahra! “Se tarkoittaa, että on jotain”! “. Herkkä iho on tila, jossa iholla alun perin ollut estofunktio on heikentynyt eikä pysty normaalisti suorittamaan rooliaan, ja on olemassa suuri mahdollisuus, että esiintyy erilaisia ​​iho-ongelmia. Jos kyseessä on vartalosaippua, jota käytetään itsestään selvänä, haluaisin käyttää sitä, joka ei vaikuta haitallisesti ihoon. Jotkut vartalon saippuat vaikuttavat kuitenkin negatiivisesti ihoon. Perinteinen ihonhoito ei ole osoittanut kiinnostusta kehon järjestelmään, joka luo kauniin ihon. Esimerkiksi se on sama kuin toimittaa vain lannoitetta kaivamatta peltoja. Useimmat ihmiset kokevat, että “kuivalle iholle on tärkeää kosteuttaa, joten mitä tahansa, voide on paras!”, Mutta periaatteessa voide säilyy sellaisenaan. Se ei ole. Sanotaan, että akne johtuu epäsäännöllisestä hormonaalisesta tasapainosta, mutta sitä esiintyy myös tilanteissa, kuten epäsäännöllinen uniaika, usein esiintyvä stressi ja häiriintyvät ruokailutottumukset. Levynmuotoiset huokoset pääsivät tunkeutumaan maailmaan, mutta muistan ne silti. Kun menin kiertueelle, näytin ystävilleni keratiinitulpat, jotka otin huokosistani ja aiheuttin hälinää kuin sotku. Vaikka harjoittelet ihonhoitoa säännöllisesti, et vapaudu iho-ongelmistasi. Onko tällainen ongelma rajoittunut minuun? Yleensä naiset ihmettelevät, mikä aiheuttaa heidän päänsärkyä. Kun iho kuivuu ja myös epidermiskerroksessa oleva vesi menetetään, näyttää siltä, ​​että keratiinia on vaikea irrottaa ja paksummaksi. Tällaisessa tilassa, vaikka tekisitkin parhaansa ihon hoidosta, iholle hyvien ainesosien on vaikea päästä ihon sisäpuolelle, etkä voi odottaa suurta vaikutusta. Sanotaan, että kun iho kosteutuu ja huokoset kuivuvat, sen sanotaan olevan tekijä, joka aiheuttaa ongelmia huokosissa, joten se vie enemmän kuin tarpeeksi hoitoa syksyllä ja talvella. Etkö ajattele hengittämistä päivittäin? Saatat miettiä, “Kuinka hengitys vaikuttaa kauniiseen ihoon!?”, Mutta tiedämme, että kaunis iho ja hengitys liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Jopa kaikkialla läsnä olevissa kosmetiikassa, jos sinulla on herkkä iho, jolla on voimakas kihelmöinti, ihonhoito, joka ei ole liian ärsyttävää, on välttämätöntä. Hoito, jota yleensä suoritamme, tulisi muuttaa vähemmän rasittavaksi hoidoksi. Herkällä iholla on negatiivinen vaikutus talin puutteesta tai kosteudesta koko vuoden ajan, ja ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt jo pitkään aiheuttaen iho-ongelmia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました