Jos haluat normalisoida estotoiminnon, jotta et saa karkeaa ihoa …

Herkkä iho, joka johtuu allergioista, on osoitettava lääkärille, mutta jos normaali elämä on pahan perusta, on väärin sanoa, että sen parantaminen parantaa herkkää ihoa. Ihonhoidon todellisuus kauan sitten oli, että se ei keskittynyt koko kehon periaatteisiin ja periaatteisiin, jotka luovat kauniin ihon. Toisin sanoen se on kuin jatkaisi vain lannoitteiden toimittamista peltoa viljelemättä. Kuiva iho tarkoittaa, että kosteus, joka on osa ihon kosteuttamista, on poistettu. Ime, josta on jätetty välttämätöntä vettä, tulee bakteerien tulehtumaan ja vakavasti karkeaksi. Ei ole epäilystäkään siitä, että kasvojen pesun alkuperäinen tarkoitus on poistaa vain lika, kuten hapettunut meikki tai tali. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että on olemassa melko monta tapausta, joissa työskentelet pesemään kasvosi niin, että jopa ihollesi välttämätön sebumi poistuu kokonaan. Tiettynä vuonna huokosien, kuten nenän, möykkyistä tulee erittäin huolestuttavia, mutta kyhmyiseen tilaan meneminen kesti kauan. Herkälle iholle aiheuttaa usein useita tekijöitä. Tästä syystä, jos sanotaan, että parannusta halutaan, on tärkeää tutkia uudelleen paitsi ulkoiset tekijät, kuten ihonhoito, myös sisäiset tekijät, mukaan lukien stressi ja ruoka. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat iholleen, he sanoivat, että suurin osa heistä sanoi: “Haluan saada kauniin ihon!” Nainen, jolla on kirkas iho, lisää hänen mieltymystään ja takaa, että hän näyttää kiehtovalta. Tiedetään, että kun ihon kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, huokosien tiedetään aiheuttavan ongelmia, joten voidaan sanoa, että riittävä hoito tarvitaan syksystä alkukevääseen. Jos haluat todella ryhtyä toimenpiteisiin kuivaa ihoa vastaan, sanotaan, että tehokkain on luopua meikkeistä ja antaa kosteutukseen liittyvää ihonhoitoa 3 tunnin välein. Minusta on kuitenkin vaikea sanoa totuutta. Herkällä iholla tarkoitetaan tilaa, jossa ihon alusta saakka toimiva estotoiminto on toimintahäiriössä eikä voi toimia kunnolla, ja on suuri mahdollisuus joutua erilaisiin iho-ongelmiin. Jos et tee mitään muutoksia silmiesi ympärillä oleviin ryppyihin, ne kaiverretaan loputtomasti, joten jos et pidä taukoa, kun löydät ne, se on hankalaa. Jos haluat normalisoida estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, on välttämätöntä työskennellä kosteuttamalla keramidia sisältävällä voiteella, jonka tehtävänä on varastoida vettä sarveiskerrokseen. Eikö ole jotain sellaista: “Noin tällä hetkellä ihoni on aina kuiva ja olen huolissani siitä.” Huomaa, että jos jätät sen nimellä “Keskinkertainen kuiva iho!?”, On olemassa vaara, että siitä tulee vakava ja sinulla on vakava kokemus. Saatat ajatella, että et voi nukkua tarpeeksi, koska olet kiireinen joka päivä. Kuitenkin, jos valkaisu on unelmasi, on tärkeää olla lyhentämättä uniaikaa. Vaikka huolehditkin ihostasi joka päivä, iho-ongelmasi eivät koskaan loppu. Ovatko nämä huolet omat? Olen utelias millaista sisältöä muilla ihmisillä kuin minulla on vaikeuksia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました