Jos haluat päästä eroon karkeasta ihostasi …

On välttämätöntä sanoa: “Yöllä meikin talin lika poistuu kokonaan.” Jos et pysty tekemään tätä 100%, voit sanoa: “Valkaisu on 100% mahdotonta!” Monet ryppyjä silmien ympärillä johtuvat ohuesta ihosta. Poskien ympärillä olevan ihon paksuuteen verrattuna huomautetaan, että silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat puolet ja silmäluomet kolmanneksen. Monet ihmiset sanovat: “Talvella ihoni kuivuu, joten kutinaan ja poltan käteni.” Viime vuosien suuntauksia tarkasteltaessa kuitenkin yhä useammalla ihmisellä on ongelmia kuivan ihon kanssa ympäri vuoden. Se on nyt vanha tarina, mutta muistan silti, että levynmuotoiset huokoset olivat kaikki raivoa. Älä unohda, että matkoillasi osoitit keratiinitulpat, jotka haudattiin huokosiin ystävien kanssa ja tekivät paljon melua. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, on välttämätöntä ottaa elintarvikkeita, joiden voidaan odottaa olevan tehokkaita ja parantavia kehon sisäpuolelta, ja kehon ulkopuolelta, käytä voidetta, joka on hyödyllistä karkealle iholle vahvistaa sitä. Eikö se ole jotain, josta olet huolissasi, koska ihosi on jonkin aikaa kuiva, onko se aamunkoitto vai pimeys? Jos jätät sen “yksinkertaiseksi kuivaksi ihoksi!”, Saatat pahentua ja kokea jotain, jota et ole koskaan kuvitellut. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, ne näyttävät hyvältä ja ikääntyvät useimmissa tapauksissa, joten jos olet nainen, saatat olla huolissasi ryppyistä ja et ehkä halua katsoa ihmisiä. Ympäröivät ryppyjä ovat suuri vihollinen . Kun ajattelen sitä, näyttää siltä, ​​että huokoset ovat kasvaneet viime vuosina ja iho on vähemmän tiukka. On käynyt ilmi, että huokosten mustat täplät kasvavat entisestään. Kasvojen puhdistusvaahto on erittäin helppoa, koska voit tehdä vaahtoa vain lisäämällä kuumaa vettä tai vettä ja vaivaamalla sen, mutta päinvastoin, se vahingoittaa ihoa suuresti, ja joistakin ihmisistä on tullut sen vuoksi kuivaa ihoa. On. Vaikka olisit henkilö, joka yleensä pitää mielessä, kuten tapaus “sain auringonpolttaman, mutta jos jätin sen huolimatta, se muuttui tahraksi!”, Tein virheen. Ei ole epäilystäkään, että se tulee tapahtua. Voit sanoa, että et välitä hengityksestäsi päivittäin. Saatat ihmetellä: “Vaikuttaako hengitys kauniiseen ihoon?”, Mutta on selvää, että kaunista ihoa ja hengitystä ei voida tarkastella erikseen. Jos teet virheen vartalosaippuan valinnassa, olet vaarassa pestä jopa kosteuttavat ainesosat, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä ihollesi. Tämän välttämiseksi näytän sinulle, kuinka valita paras vartalosaippua kuivalle iholle. Opetettiin, että käsikaupan ulkopuolella olevilla kehon saippuilla on voimakas pesuaine, joten ne pesevät pois ylimääräisen rasvan, mikä voi johtaa ihon kuivumiseen, vaikeaan karheeseen ihoon ja päinvastoin liialliseen rasvan eritykseen .. Aina kun vanhenen, rypyn joskus, kun tajuan, etten tiennyt, että olin ollenkaan sellaisessa paikassa! Tämä johtuu siitä, että iho vanhenee. Itse asiassa iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja voit ajatella, että hiki tai pöly voidaan poistaa pesemällä lämpimällä vedellä. Käytä puhdistusainetta, joka ei poista välttämätöntä sebumia, mutta poistaa vain lian, joka ei ole hukkaan.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました