Jos liikut jatkuvasti verenkierron parantamiseksi …

Sinun on harvoin parasta tehdä se, mitä etuyhteydettömät ihmiset yrittävät kaunistaa ihoasi. Luulen, että se vie jonkin aikaa, mutta on tärkeää kokeilla tätä ja sitä. Suihkun jälkeen on tärkeää levittää öljyä tai voidetta kosteuttavaksi, mutta kiinnitä huomiota vartalon saippuan ainesosiin ja puhdistusmenetelmiin, jotta kuiva iho estetään perusteellisesti. Monet ihmiset ajattelevat: “Kuivalle iholle on välttämätöntä kosteuttaa, joten voide on tehokkain!”, Mutta yllättäen voide pidetään suorana. Sellaista ei ole. Kuiva iho on tila, jossa vesi, jonka voidaan sanoa olevan kiilteen lähde, on haihtunut. Veden menettäneellä iholla, jolla on tärkeä rooli, bakteerit, kuten bakteerit, tulehtuvat, mikä johtaa vakavaan karkeaan ihoon. Jos haluat todella saada kauniin ihon pesemättä kasvosi, on välttämätöntä hallita “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys, jotta et erehdy. Kosmetiikkaa, jonka voidaan odottaa peittävän huokoset, myydään myös jotenkin, mutta useimmat niistä eivät pysty määrittämään huokosten sulkeutumisvalmiutta, ja se vaikuttaa myös yleiseen elämäntyyliin, kuten nukkumistilaan ja ruokavalioon. . “Olen päättänyt käyttää valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun ultraviolettisäteet kesällä ovat voimakkaita” ja “Olen päättänyt käyttää valkaisukosmetiikkaa vain, kun minusta tuntuu siltä, ​​että palaan.” Voidaan sanoa, että tämä käyttö ei riitä käsittelemään pisteitä, mutta melaniiniksi kutsuttu, joka on huono ihon sisällä, on aktiivinen vuodenajasta riippumatta. Jos sinulla on allergioiden aiheuttama herkkä iho, on välttämätöntä nähdä lääkäri, mutta jos sinulla on herkkä iho, jonka voidaan sanoa olevan pahan juuria normaalissa elämässä, sen parantaminen parantaa myös herkkää ihoa. Pahoitteletko kutinaa ja huono iho kuivumisen takia? Jos näin on, emme vain vaihda ihonhoitotuotetta sellaiseksi, joka “julistaa kosteuttavaa vaikutusta”, vaan korvaa myös vartalon saippua. Jopa ne, jotka välittävät siitä ympäri vuoden, kuten tapaus “Minulla on auringonpolttama, mutta jos jätän sen huomiotta huolimatta siitä, minulla on tahroja!” Se on mahdollista. Vanhetessani näyttää siltä, ​​että on melko monta kertaa rypistynyt edes huomaamatta: “En ole koskaan huomannut olevani sellaisessa paikassa!” Tämä johtuu suurelta osin siitä, että iho on kasvanut vuosien varrella. Liikevaihdon palauttaminen normaaliksi tarkoittaa kaikkien kehon kudosten kapasiteetin lisäämistä. Toisin sanoen se tarkoittaa terveen ruumiin palautumista. Alkuperän korjaaminen, “terveys” ja “kaunis iho” ovat synonyymejä. Ei voida sanoa, että herkällä iholla on vain yksi syy. Tätä taustaa vasten, jos tavoitteena on sen palauttaminen, on tärkeää arvioida uudelleen paitsi ulkoiset tekijät, kuten ihonhoito, myös sisäiset tekijät, kuten ruoan stressi. Jos harjoittelet jatkuvasti verenkierron parantamiseksi, vaihtuvuus on tasaisempaa ja saatat saada läpinäkyvämmän valkaisun. Monet kuuluisat ihmiset ja kasvojen erikoislääkärit kiehtovat tarkistamalla heidän verkkosivuillaan julkaistun kosmetiikan ilman kasvojen pesua.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました