Jos päästät irti karkeasta ihostasi …

Aknen alku on talin pääsy huokosiin, ja P. acnesin kasvu, joka ravitsee talia, aiheuttaa aknen tulehtumisen ja pahenemisen. Naisille, jotka ovat huolissaan “haluan voittaa mustan ihon”. On mahdotonta saada valkoista ihoa ilman vaivaa. Haluatko pikemminkin jäljitellä “tavoite pyrkiä valkaisuun”, jota ihmiset, jotka ovat muuttuneet pimeästä oikeudenmukaiseksi, ovat edelleen harjoittaneet? Tavallisessa vartalosaippuassa pesuaine on niin voimakasta, että se poistaa enemmän öljyä kuin on tarpeen, jolloin iho on kuiva tai karkea, ja päinvastoin, se voi johtaa liialliseen öljyneritykseen. Meneminen sairaalaan karkean ihon hoitoon voi olla pelottavaa, mutta jos olet kokeillut jotain ja karkea iho ei parane, kiirehdi käymään ihotautilääkäriin. Kokonaisuutena aineenvaihdunnan vaikutuksesta värjätään tahrat ihon pinnalle, ja pian ne irtoavat ja katoavat, mutta kun melaniinipigmentti syntyy epänormaalisti, siitä tulee tahra, joka pysyy iholla ja muuttuu tahra. Vaikka tekisitkin liikaa ihonhoitoa kiireellä, karkeaa ihoa on vaikea parantaa dramaattisesti, joten on ehdottomasti parempi harkita kunto ennen karheaan ihoon kohdistuvien toimenpiteiden toteuttamista. Ihonhoito toimii vain iholla, joka on osa ihoa, ja siinä olevassa sarveiskerroksessa, mutta tärkeästä roolista muodostuvasta sarveiskerroksesta tulee riittävän vahva kerros estämään ilman kulkeutuminen. kertoi sen Jos parantat verenkiertoa liikuttamalla jatkuvasti kehoasi, aineenvaihdunta voi edistää ja saatat saada täydellisemmän valkaisun. Ollakseni rehellinen, näyttää siltä, ​​että huokoset ovat laajentuneet viime vuosina ja iho on vähemmän kiristynyt. Tämän seurauksena näyttää siltä, ​​että huokosien mustertavat paikat tulevat havaittaviksi. Aknen on ilmoitettu perustuvan hormonaaliseen epätasapainoon, mutta se näyttää myös esiintyvän, kun sinulla on epäsäännölliset uniajat, stressaava elinympäristö tai häiriintynyt ruokavalio. Jos päästät irti karkeasta ihostasi, akne lisääntyy, ja sinun on mahdotonta parantua vain tavanomaisella hoidolla. Kun on kyse kuivasta ihosta, ajattele, että suurimmaksi osaksi pelkkä kosteuttaminen ei auta. Oletko koskaan ollut huolissasi siitä, että ihosi on aina ollut kuiva viime vuosina? Jos et tee mitään, kuten “Sinulla on vähän kuivaa ihoa!?” Nuorten aknen puhkeamisen ja voimistumisen estämiseksi on tärkeää tarkistaa päivittäinen elämäntapa. Muista suojata murrosiän akneilta sekä kaneilla että sarvilla. Ei ole ihme, että jotkut ihmiset ovat aina pitäneet kuumista kylvyistä, mutta kuumalla vedellä, joka on tarpeellisempaa kuumalla, on negatiivinen vaikutus ihoon, ja se poistaa nopeasti rasvan, jonka sanotaan olevan ihon kosteuttava ainesosa, niin kuiva iho. sanotaan olevan ratkaiseva syy. Mitä tulee varhain aamulla käytettyyn kasvopesusaippuaan, meikkiä tai tahroja ei ole mahdollista poistaa toisin kuin kotiin tullessasi, joten on toivottavaa, että saippua ei ärsytä ihoa eikä ole vahva, jos sillä on puhdistusvoimaa .

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました