Jos sinulla on herkkä iho, jonka juuret ovat allergisia …

Jos sinulla on huokosiin liittyviä ongelmia, ihosi näyttää enemmän mansikoilta tai huokosesi laajenevat ja koko ihosi näyttää tummemmalta. Huokosongelmien voittamiseksi tarvitset kohdennettua ihonhoitoa. Monissa tapauksissa viat työnnetään ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja lopulta häviävät, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, se pysyy iholla ja muuttuu virheiksi. Jos ihosi on säännöllisesti kuiva, on parempi valita vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Kun otetaan huomioon iho, on tärkeää kosteuttaa perusteellisesti vartalon saippuan valintamenetelmällä. Tavallisen vartalosaippuan tapauksessa sanotaan, että on ennakkotapaus, että puhdistusvoima on liian voimakas ja öljy pestään liikaa pois, mikä johtaa ihon kuivumiseen, karheeseen ihoon ja päinvastoin liialliseen öljyneritykseen. se. Heti kylvystä poistumisen jälkeen on tärkeää kosteuttaa öljyllä tai kermalla, mutta haluaisin sinun olevan tietoinen ihon kuivumisen ehkäisemisestä kiinnittämällä huomiota vartalon saippuan ainesosiin ja puhdistusmenetelmään. Muista, että on kosteuttavampaa päästä pois kylpyyn vedellä ihon pinnalla kuin huolehtia ihosta muutaman minuutin kuluttua kylvystä. Kun minulla on samanikäinen ystävä, jolla on sileä iho, ihmettelen: “Miksi minulla on vaikeuksia murrosikäisten aknen kanssa?” “Millaista hoitoa minun pitäisi tehdä päästäksesi eroon murrosiän aknesta?” Oletko koskaan ollut? Toisin kuin palattuaan kotiin, herätyksen jälkeen käytetty kasvojen pesusaippua ei puhdista meikkiä tai tahroja, joten jos se on lempeä iholle ja sillä on puhdistusvoimaa, suositellaan heikompaa tuotetta. Ihosi aineenvaihdunta on erityisen voimakasta, kun olet lattialla, joten jos olet varovainen nukkumaan tarpeeksi, ihosi vaihtuvuus on aktiivisempaa ja pisteesi häviävät todennäköisemmin. Ei ole epäilystäkään siitä. On olemassa erilaisia ​​kosmetiikkaa, jotka voivat peittää huokoset, mutta on usein mahdotonta tunnistaa syy siihen, että huokoset eivät sulkeudu tiiviisti, ja kiinnittää huomiota elämäntyyliisi, kuten nukkumistilaan ja ruokavalioon. Voidaan sanoa olevan asia. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset omistautuvat ihonhoitoon pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta monet ihmiset eivät todellakaan tee sitä asianmukaisella tietämyksellä. Jos sinulla on herkkä iho, joka on juurtunut allergioihin, on välttämätöntä nähdä lääkäri, mutta jos sinulla on herkkä iho, joka johtuu elämäntapaan liittyvistä elämäntavoista, sanotaan, että jos parannat sitä, myös herkkä ihosi paranee. Minulla on. Kun vedestä puuttuu, menetetään myös huokosten ympärillä oleva joustavuus, mikä vaikeuttaa niiden pitämistä suljettuina. Siksi meikkijäämät, lika, bakteerit jne. Jäävät huokosiin. Hyvin usein sillä, mitä yritit tehdä kaunistaaksesi ihoa, ei ollut mitään järkeä. Joka tapauksessa kauniin ihon prosessi alkaa oppia perusasiat. Ei ole ihme, että jotkut ihmiset suosivat kuumia kylpyjä, mutta epätavallisen kuuma vesi on haitallista iholle ja riistää nopeasti sen kosteuttavat ainesosat.Siksi sen sanotaan olevan korjaamaton kannustin kuivalle iholle.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました