Jos sinulla on ongelmia ihosi kanssa …

On todettu, että kun iho kuivuu ja huokoset kuivuvat, on todettu, että huokoset voivat joutua vaikeuksiin, joten huolellista hoitoa tarvitaan marraskuusta maaliskuuhun. Kun verenkierto on heikentynyt, ei ole mahdollista toimittaa riittävästi ravinteita huokosoluihin, ja myös vaihtovirta häiriintyy, mikä aiheuttaa lopulta huokosiin liittyviä ongelmia. Kuiva iho tarkoittaa, että vesi, joka on ihon tuoreuden lähde, on kadonnut. Bakteerit ja muut aineet aiheuttavat ihon tulehduksen, josta on jätetty pois tärkeää vettä, mikä johtaa vakavaan karkeaan ihoon. Monet ihmiset sanovat: “Kylmänä vuodenaikana ihosi kuivuu ja kutisee, mikä on ongelma.” Todellisuudessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Herkkä iho tarkoittaa, että ihon estotoiminto on sekoitettu. Sanotaan, että on luonnollista, että se kuivuu ja että sille on ominaista oireiden, kuten kutina ja punoitus, esiintyminen. Nuorten aknen puhkeamisen tai voimistumisen estämiseksi on tarpeen tutkia uudelleen normaalia elämää yleensä. Älä unohda suojata murrosiän akneasi. Aknen sanotaan johtuvan hormonien epätasapainosta, mutta kuulen, että sitä voi esiintyä myös tilanteissa, joissa on liian vähän unta, paljon stressiä tai epätyydyttävä ruokavalio. Tiedetään, että kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei irtoa ja paksunee. Tällaisessa tilassa, vaikka ihonhoitoa suoritettaisiin, iholle hyvät ainesosat pääsevät harvoin ihon sisälle, ja voidaan sanoa, ettei vaikutusta voida odottaa. Herkkä iho johtuu aina kosteuden tai talin puutteesta ja kuivuu, ja ihoa suojaava estotoiminto vähenee pitkäksi aikaa, joten iho-ongelmia todennäköisesti esiintyy. Voidaan sanoa, että se on tilassa . Selvyyden vuoksi on todettu, että huokoset ovat kasvaneet ja iho on kiristynyt useiden vuosien ajan. Siksi huokosien mustertavat täplät tulevat havaittaviksi. Viime aikoina kuulen, että suurin osa ihmisistä sanoo pitävänsä naisten valkaisemisesta. Ehkä tuon taustan takia minulle kerrottiin, että monilla naisilla on halu “valkaista”. Jos silmiä ympäröivät rypyt ovat silmiinpistäviä, ne näyttävät yhtäkkiä hyviltä ja vanhenevat, joten rypyt ovat huolestuttavia, ja silmien ympärillä olevat rypyt häiritsevät naisia. Jopa kaikkialla läsnä olevissa kosmetiikassa ärsytystä estävä ihonhoito on välttämätöntä herkälle iholle, joka tuntee ärsytystä. Hoito, jota yleensä työskentelemme, on muutettava ihoystävälliseksi hoidoksi. Kun peset kasvosi, ihon pintaan tarttunut lika ja tali poistuvat, joten kauneuden olemuksen tai voiteen ravintokomponentit on helppo levittää myöhempää hoitoa varten päästäen ihoon ja kosteuttamaan iho on mahdollista saada aikaan. Jos sinulla on ongelmia ihosi kanssa, sinun on parannettava luonnossa olevaa parantavaa voimaa käsittelemättä ihoa huonosti, jotta ihosi olisi kaunis.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました