Jos teet virheen vartalasaippuan valinnassa …

On välttämätöntä syödä säännöllisesti ruokia, jotka ovat hyödyllisiä valkaisulle. Esittelemme verkkosivustollamme “Millainen ruoka vaikuttaa valkaisuun?” Kun yhdellä saman ikäisellä ikäisilläni on läpinäkyvä iho, ihmettelen: “Miksi kärsin murrosiän aknesta?” “Mitä voin tehdä päästäksesi eroon murrosiän aknesta?” Oletko koskaan ollut akne? Kutina naarmuttaa usein ihoa, jopa nukkuessa. Ihon, jolla on kuiva iho, tulisi yrittää leikata kynsiään ja olla varovainen, ettei se vahingoita ihoa. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joilla on synnynnäisiä vikoja, joten vaikka epäiletkin, että voisit parantua valkaisukosmetiikan vaikutuksista, pisamia esiintyy melkein aina jonkin ajan kuluttua. Voin sanoa. Kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini irtoaa vähemmän kuin tavallisesti ja paksummaksi. Tällaisessa tilassa, vaikka keskityttäkään ihonhoitoon, iholle hyvät ainesosat pääsevät harvoin ihon sisälle, eikä vaikutusta ole lainkaan. Mitä tulee ihonhoitoon, ymmärrän selvästi, että nesteytys on välttämätöntä. Riippuen siitä, miten kosteutat voidetta, ihon kunto ja meikkitahna ovat erilaiset, joten muista käyttää voidetta huolellisesti. Sanotaan, että kun estotoiminto heikkenee, iho muuttuu karkeaksi ulkoisten ärsykkeiden vuoksi, ja ihon suojaamiseksi ärsykkeiltä vapautuu suuri määrä sebumia, mikä saa monet ihmiset tuntemaan olonsa epämukavaksi. Aikaisemmin ihonhoidossa emme tarkastelleet fyysisiä mekanismeja, jotka luovat kauniin ihon. Esimerkiksi se on sama kuin lannoitteen jatkamista joka päivä kaivamatta peltoja. Kun se menettää kosteutta, se menettää myös joustavuutta huokosien ympärillä, mikä vaikeuttaa sen pitämistä suljettuna. Tämän seurauksena huokoset tukkeutuvat asioihin, joita meikkiä ei voitu poistaa, bakteereihin ja likaan. Jopa tavallisissa kosmetiikassa herkälle iholle, joka tuntuu epämukavalta, ärsytystä estävää ihonhoitoa ei voida poistaa. Haluaisin, että vaihdat päivittäin suorittamasi hoidon hoitoon, joka estää ärsytystä mahdollisimman paljon. Useiden kosmetiikkatuotteiden ja kauneuteen liittyvien tietojen ympäröimänä työskentelemme ahkerasti ihonhoidossa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Se sanoi, että jos se ei ole itsessään oikea, on erittäin todennäköistä, että saat kuivan ihon. On monia kosmetiikkatuotteita, jotka voivat poistaa huokoset, mutta usein ei ole mahdollista selvittää, miksi huokoset eivät sulkeudu tiiviisti, joten on tärkeää kiinnittää huomiota elämäntapaan, kuten syömiseen ja nukkumiseen. Kun verenkierto muuttuu, se ei voi kuljettaa ravinteita, jotka ovat välttämättömiä huokosoluille aiheuttaen aineenvaihduntahäiriöitä, ja huokoset ovat vaikeuksissa. Jos teet virheen vartalosaippuan valinnassa, on olemassa vaara, että jopa iholle normaalisti välttämättömät kosteuttavat ainesosat puhdistetaan. Tämän estämiseksi opastamme sinut kuinka valita kuivasaippua käyttävä vartalosaippua. Jos jätät karkean ihon huomiotta, aknea esiintyy usein, eikä sitä voida helposti parantaa vain normaaleilla hoitomenetelmillä. Kuitenkin kuivasta ihosta voidaan sanoa, että pelkkä kosteuttaminen ei yleensä normalisoi sitä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました