Jos ymmärrät väärin, miten valita vartalon saippua …

Niille, jotka kärsivät aknesta, on tärkeintä pestä se huolellisesti ylimääräisen keratiinin ja talin poistamiseksi ja sitten kosteuttaa sitä tiukasti. Sama koskee aknea missä tahansa kehon osassa. Silmiä ympäröivät rypyt kaiverretaan loputtomasti, jos mitään ei tehdä, joten jos et huolehdi niistä heti, kun löydät ne, se on kauheaa. Herkän ihon tapauksessa, jolla on pistelyä jopa suosituissa kosmetiikassa, mieto ihonhoito on välttämätöntä. Yritä muuttaa tavanomainen hoitosi vähemmän rasittavaksi. Nykypäivän ihmiset ovat usein stressaantuneita, joten jos heitä hoidetaan kasvojen puhdistusvaahdolla tai voiteella aknehoitoon, mutta muutosta ei ole, he eivät voi lievittää stressiä. Eikö se ole syy? Suorittamalla ihonhoitoa sinulla ei ole monenlaisia ​​iho-ongelmia, ja voit tehdä oman kirkkaan ihosi hyvällä meikillä. Jos haluat estää viat, on tärkeää käyttää “A-vitamiinia”, joka edistää liikevaihtoa ja poistaa virheet, ja “C-vitamiinia”, joka estää melaniinin kertymistä ja auttaa vaalentamaan vikoja. Ihonhoito on tehokasta vain ihon lähteenä olevaan epidermiin ja siinä olevaan sarveiskerrokseen asti, mutta tärkeä rooli sarveiskerroksessa on kerros, jolla ei ole tarpeeksi tilaa pysähtyä hapen kulkeutumisesta. Herkkä iho on iho, jossa ihon estofunktio on pudonnut enemmän kuin on tarpeen. Se ei ole vain kuiva, mutta sille on ominaista myös oireet, kuten kutina ja punoitus. Karkean ihon parantamiseksi on välttämätöntä harjoittaa kohtuullista elämää päivittäin. Vahvistamalla ruokailutottumukseni erityisesti väitän, että on parasta toipua karkeasta ihosta koko kehosta ja luoda kaunis iho. Jos haluat palauttaa kuivan ihosi normaaliksi kaikin voimin, meikin välttäminen ja kosteuttavan ihonhoidon tekeminen muutaman tunnin välein näyttää olevan tehokkaampaa kuin mikään muu. Se ei kuitenkaan näytä olevan helppoa käytännössä. Jos teet virheen vartalosaippuan valinnassa, on olemassa vaara, että poistat jopa kosteuttavat ainesosat, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä ihollesi. Tämän estämiseksi opetamme sinulle, kuinka valita vartalon saippua ihmisille, joilla on kuiva iho. Pysyvästi on tärkeää “syödä ruokia, jotka ovat hyödyllisiä valkaisuun”. Tämä sivusto esittelee “Minkälaista ruokaa minun pitäisi syödä valkaisemiseksi?” Herkästä ihosta kärsivien naisten määrä on valtava, ja 20–40-vuotiaille naisille suunnatun tutkimusyrityksen tekemä tutkimus osoittaa, että se on yli 40 prosenttia japanilaisista. Vaikuttaa siltä, ​​että ihmiset ajattelevat, että heillä on herkkä iho jonkin aikaa . Niille, jotka syövät sairaasti tai jotka haluavat syödä ensinnäkin, väitän, että vaikka yrität vähentää ruoan määrää milloin tahansa, tulet lähemmäksi kaunista ihoa. Ihon vaihtuminen on erityisen aktiivista makaamisen aikana, joten hyvän unen varmistaminen aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja tekee tahroista vähemmän havaittavia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました