Kasvojen lihasten lisäksi …

Mielestäni herkän tai kuivan ihon hoidossa kannattaa pitää mielessä “vahvistaa ihon estotoimintoa ja rakentaa se uudelleen”. Voidaan sanoa, että sääntö on asettaa etusijalle estotoiminnon palauttaminen. On parasta ajatella, että herkälle iholle on enemmän kuin yksi taipumus. Tästä syystä, jos haluat parantua, on tärkeää palata paitsi ulkoisiin tekijöihin, kuten ihonhoitoon, myös sisäisiin tekijöihin, kuten ruoan stressiin. Herkkä iho on tila, jossa ihon sietokyky on alusta lähtien laskenut eikä se enää toimi kunnolla, ja näyttää siltä, ​​että se on osallisena erilaisissa iho-ongelmissa. Jos olet tosissasi “Haluan saada kauniin ihon pesemättä kasvoni!”, Minun on hallittava täysin “älä pese kasvoni” todellinen merkitys ilman väärinkäsityksiä. Kuiva iho vaurioituu usein heikentyneen ihon estotoiminnon vuoksi, mikä tekee ihosta vähemmän joustavan ja altis ryppyille. Tärkeintä on “puhdistaa meikki tai tali, kun palaat toimistolta”. Jos et pysty tekemään tätä huolellisesti, voit sanoa: “Valkaisu on mahdotonta!” Aknen pääasiallinen syy on talin pääsy huokosiin, ja aknebakteerit lisääntyvät edelleen käyttämällä talia ravintoaineena, mikä aiheuttaa aknen tulehtumisen ja seuraa pahenemisen polkua. Olen kuullut, että monilla ihmisillä on ongelmia nenän huokosiinsa. Sanotaan, että tali kertyy kasvoihin, ja haluat ehkä kaivaa sen kynsien kärjellä, mutta se voi vahingoittaa nenän pintaa ja johtaa tylsyyteen. Niille, jotka syövät paljon kerralla tai jotka haluavat periaatteessa syödä, vain huolehtiminen päivittäisen ruokamäärän hallitsemisesta auttaa sinua saamaan kauniin ihon. Herkälle iholle on katastrofi, että iho kuivuu päivittäin veden tai talin puutteen takia, ja ihoa suojaava estotoiminto vähenee pitkäksi ajaksi aiheuttaen iho-ongelmia. On helpompaa saada mukana. Jos jätät ihosi karkeaksi, akne lisääntyy etkä pysty palauttamaan sitä helposti normaalilla hoidolla. Kuivan ihon kohdalla suurinta osaa niistä ei voida voittaa pelkästään kosteuttamalla. Ei ole epäilystäkään siitä, että kasvojen pesun perustarkoitus on poistaa vain lika kuten tali hapettuneesta meikistä. Siitä huolimatta on monia ihmisiä, jotka työskentelevät pesemään kasvonsa, mikä poistaa jopa iholle tärkeän sebumin. Jos haluat ryhtyä toimenpiteisiin virheiden varalta, ota “A-vitamiini”, joka auttaa vaihtelua ja puhdistaa virheet, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymisen ja jonka odotetaan aiheuttavan ohenevia vikoja. Haluan pitää mielessä. Jotkut ihmiset saattavat olla haluttomia menemään erikoislaitokseen karkeaa ihohoitoa varten, mutta jos sinulle kerrotaan, että “yritin keksiä jotain, mutta karkea iho ei poistu”, mene ihotautilääkäriin epäröimättä. Kasvojen lihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kulkevat hartioista tai kaulasta kasvoihin, joten jos ne ovat voimakkaasti heikentyneet, ihoa ei voida pitää ja ryppyjä tulee näkyviin.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました