Kasvojen pesun alkuperäinen tarkoitus on …

Kun vesi on poissa, huokosien ympäristö muuttuu kovaksi ja sitä on mahdotonta pitää kiinni. Siinä tapauksessa huokoset tukkeutuvat asioihin, joita ei voitu poistaa meikillä, bakteereilla, lialla jne. Kuulen, että monilla ihmisillä on monimutkainen nenän huokoset. On tunnettua, että tali kerääntyy kasvoihin ylivoimaisesti, ja haluat puristaa sen kynsillesi rennosti, mutta se vahingoittaa nenän orvaskeden ja aiheuttaa tylsyyttä. Jos haluat todella kauniin ihon pesemättä kasvosi, on välttämätöntä hallita “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys, jotta et erehdy. Kylvyn jälkeen on tärkeää kosteuttaa voiteella tai öljyllä, mutta toivon, että olet varovainen vartalon saippuan ainesosista ja siitä, miten se pestään kuivan ihon estämiseksi. Päivittäisessä elämässäsi et yleensä keskity hengitykseen. Saatat miettiä, “Onko kauniin ihon ja hengityksen suhde erottamattomia?”, Mutta tiedämme, että kauniilla iholla ja hengityksellä on loistava suhde. Joka kerta, kun vanhenen, olen usein rypistynyt, kun tajuan, etten tiennyt, että se oli ollenkaan tässä paikassa! Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä johtuu siitä, että iho vanhenee. Voidaan sanoa, että kasvojen pesun alkuperäinen tarkoitus on poistaa vain hapettuneet ja tarttuvat sebum- ja meikkitahrat. Jotkut ihmiset näyttävät tekevän kasvojen puhdistuksen, joka poistaa jopa iholle välttämättömän sebumin. Kuivan ihon suhteen on otettava huomioon, että ihon estotoiminto ei toimi täysin, joten sitä stimuloidaan suoraan ja ihon kimmoisuus vähenee huomattavasti tai se on helppo muuttaa ryppyiksi. Toisin kuin yöllä, herätyksessä käytetty kasvojen pesusaippua ei poista meikkiä tai likaa puhtaasti, joten on toivottavaa käyttää tyyppiä, joka ei rasita ihoa ja jolla on mahdollisimman vähän puhdistusvoimaa. Nykyinen niin kutsuttu ihonhoito ei tarkastellut fyysisiä mekanismeja, jotka muodostavat kauniin ihon. Yksinkertaisesti sanottuna se on sama kuin lannoitteen jatkaminen päivittäin viljelemättä peltoja. Se, mitä kolmas osapuoli tekee ihosi kaunistamiseksi, ei ole sinulle parasta. Se voi olla vaikeaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. On tarpeen “syödä elintarvikkeita, joilla on korkea valkaiseva vaikutus”. Tämä sivusto esittelee “Millaisella ruoalla on positiivinen vaikutus valkaisuun?” Tietysti on kasvolihaksia, jotka kulkevat kaulasta ja hartioista kohti kasvoja, joten kun nämä osat “vanhenevat”, on vaikea pitää ihoa ja ryppyjä ilmestyy. Vaikka suurin osa kehon saippuasta on vettä, se on nestettä, joten sillä on se etu, että se sisältää paitsi kosteuttavia vaikutuksia myös monia ainesosia, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja. Sen pitäisi olla kova, jos se on kutisevaa kuivuuden takia tai jos ihosi on huonossa kunnossa. Vaihda tällöin ihonhoitotuote tuotteella, jolla on huomattava kosteuttava vaikutus, sekä korvaa vartalon saippua.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました