Kasvojen pesun jälkeen …

Jos harjoittelet normaalisti verenkierron parantamiseksi, saatat pystyä saamaan läpinäkyvämmän valkaisun häiritsemättä aineenvaihduntaa. Kun yhdellä läheisistä ystävistäni on sileä iho, “Miksi minun täytyy viettää päiväni kärsimällä murrosiän aknesta?” “Mitä minun pitäisi tehdä murrosiän aknesta?” Oletko koskaan miettinyt, “vapautetaanko sinut?” Oletko koskaan sanonut: “Olen huolissani, koska ihoni on aina ollut kuiva jonkin aikaa.” Jos jätät sen arvoksi “Se on normaalia kuivaa ihoa!?”, On hyvät mahdollisuudet, että se on huonossa kunnossa ja sinulla on vaikeuksia. Nuorten aknen puhkeamisen ja pahenemisen estämiseksi on välttämätöntä parantaa omaa elämäntapaansa. Ole ehdottoman tietoinen ja suojaudu murrosiän aknelta. Ei ole unta, että “herkälle iholle” valmistetut voiteet ja voiteet estävät paitsi ihon kuivumista, myös parantavat ihon sarveiskerroksen “kosteuttavaa toimintoa” alusta alkaen. Kasvojen pesun jälkeen ihon pintaan tarttunut tali ja lika katoavat, joten voit helposti läpäistä voiteen tai kauneuden olemuksen ravintokomponentit, joita haet tuolloin., On mahdollista kosteuttaa iho. Kun ajattelen sitä, minusta tuntuu, että huokoseni ovat laajentuneet ja ihoni ei ole enää tiukka viime vuosina. Siksi näyttää siltä, ​​että huokosien mustat pisteet erottuvat. Herkän ihon tapauksessa, joka ärsyttää jopa tavallisissa kosmetiikassa, ihonhoitoa, joka estää ärsytystä, tarvitaan loppujen lopuksi. Vaihdetaan hoito, jota jatkamme yleensä hoitoon, joka ei rasita ihoa. Monet ihmiset sanovat: “On vaikea saada kutinaa, koska ihosi kuivuu kylmänä vuodenaikana.” Aikojen trendejä tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Muista, että valkaisukosmetiikka eroaa kosmetiikasta, jota käytetään vain silloin, kun täpliä tulee näkyviin! Haluan sinun ylläpitävän ihoasi huolellisella hoidolla melaniiniaktiivisuuden estämiseksi ja virheiden estämiseksi. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, on välttämätöntä tehdä aloite käyttämällä vartalovoimaa, joka on tehokasta karkealle iholle kehon ulkopuolelta samalla kun toipuu koko kehosta syömällä hyvää ruokavaliota. Herkkä iho on tila, jossa iholle ominainen vastustuskyky vähenee eikä se enää toimi hyödyllisesti, ja on olemassa riski kehittää useita iho-ongelmia. Tavallisella vartalosaippualla pesuaine on liian voimakasta, mikä johtaa liialliseen öljynottoon, mikä voi aiheuttaa ihon kuivumista tai karheaa ihoa ja päinvastoin aiheuttaa liiallista öljyneritystä. Jos verenkierto menee pieleen, tärkeitä ravintoaineita ei voida lähettää huokosoluihin, vaihtuvuus pahenee ja huokoset aiheuttavat lopulta ongelmia. Jos et välitä silmiesi ryppyistä, ne kaiverretaan selkeämmin kuin kuvittelet, joten jos et huolehdi niistä heti löydettyäsi, ne voivat olla vakavia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました