Kasvojen pesun keskeinen tarkoitus on …

Herkkä iho on tila, jossa ihon luonnollinen vastustuskyky heikkenee, eikä se voi toimia roolinsa kunnolla, ja on olemassa riski saada erilaisia ​​iho-ongelmia. Sujuva liikevaihto on synonyymi koko kehon kapasiteetin nostamiselle. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa kehon tekemistä täynnä energiaa. Alun perin “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Jos jätät ryppyjä silmiesi ympärille valvomatta, ne pahenevat ja kaiverretaan, joten jos huomaat sen ja et käsittele sitä kiireessä, se voi olla kauheaa. Kun vein kyselylomakkeen naisille, minulle kerrottiin, että suurin osa heistä sanoi: “Haluan saada kauniin ihon!” Nainen, jonka iho on läpinäkyvä, parantaa hänen mieltymystään ja näyttää söpöltä. Kun minulla oli noin saman ikäinen ja sileän ihon omaava akne, ihmettelin: “Miksi minä olen ainoa, joka kärsii murrosiän aknesta?” “Millaista kättä voin käyttää päästäksesi eroon murrosiän aknesta?” Eikö siellä ole jotain sellaista? Aknen pääasiallinen syy on, että tali pysyy huokosissa, ja aknebakteerit lisääntyvät edelleen käyttämällä talia ravintoaineena, mikä aiheuttaa aknen tulehtumisen ja pahenemisen. Ei ole epäilystäkään siitä, että kasvojen pesun keskeinen tarkoitus on poistaa vain hapettuneet ja tarttuvat tali- tai meikkitahrat. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että on monia ihmisiä, jotka uskaltavat pestä kasvonsa poistamaan jopa iholle tärkeän sebumin. Jos todella haluat saada kauniin ihon pesemättä kasvojasi, sinun on tehtävä virhe, joten sinun on tunnistettava täysin “älä pese kasvojasi” alkuperäinen merkitys. Allergioiden aiheuttamalle herkälle iholle on mielestäni tärkeää mennä lääkäriin, mutta jos sinulla on herkkä iho, jonka voidaan sanoa olevan pahan juuria normaalissa elämässä, voit sanoa, että jos muutat sitä, voit myös korjaa herkkä iho. Tehdään se. Herkällä iholla on haitallinen kuivuminen veden ja talin puutteen vuoksi päivittäin, ja ihoa suojaava estotoiminto heikkenee pitkään, minkä vuoksi ongelmia esiintyy todennäköisemmin. Niille, jotka syövät paljon kerralla tai jotka haluavat alunperin syödä paljon, vain yrittämällä hallita säännöllisesti syötävän ruoan määrää saat kauniin ihon. Sanotaan, että jotkut sanovat, että aknea, jota ei esiintynyt niin kutsutun murrosiän aikana, alkoi esiintyä 20 vuoden iän jälkeen. Syyn on oltava joka tapauksessa, joten selvennetään se ja annetaan tehokas hoito. Eikö ole jotain “Olen aina huolissani, koska ihoni on kuiva näinä päivinä”? Muista, että jos jätät sen rauhaan: “Sinulla on vähän kuivaa ihoa!?”, Saatat pahentua ja saada pelottavan kokemuksen. Meneminen erikoisklinikalle parantamaan karkeaa ihoa voi olla enemmän tai vähemmän väsyttävää, mutta jos olet kokeillut jotain, mutta karkea iho ei parane, sinun on välittömästi mentävä ihotautilääkäriin. Kun iho kuivuu ja vesi haihtuu orvaskeden kerroksesta, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Tällaisissa iho-olosuhteissa on mahdotonta, että hyödylliset ainesosat pääsisivät ihon sisälle, vaikka tekisitkin parhaansa ihonhoidossa, eikä vaikutusta ole lainkaan.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました