Kasvojen pesun perustarkoitus on …

Näyttää siltä, ​​että on melko paljon naisia, jotka ovat hämmentyneitä herkän ihon takia, ja kun tarkistan kyselyn, että kyselyyritys käsitteli 20-40-vuotiaita naisia ​​aiheina, yli 40% japanilaisista sanoi “Vanhat ajat” Minulla on herkkä iho. ” Kasvojenpuhdistusvaahto tehdään vaahtoavaksi vain lisäämällä kuumaa vettä ja hieromalla sitä, joten se arvostetaan, mutta päinvastoin ihovauriot ovat yleensä suuria, mikä aiheuttaa kuivaa ihoa.Jotkut ihmiset ovat pudonneet siihen. Voidaan väittää, että liikevaihdon palauttaminen normaaliksi tarkoittaa koko kehon kyvyn parantamista. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa elävän rungon rakentamista. Alusta alkaen “terveyttä” ja “kaunista ihoa” ei voida tarkastella erikseen. Aknepohjaisessa ihonhoidossa on tärkeintä kosteuttaa perusteellisesti sen jälkeen, kun on pesty pois ei-toivotut tali tai kuolleet ihosolut. Tämä pätee akneen, joka on kehittynyt missä tahansa kehon osassa. Kun verenkierto häiriintyy, tarvittavia ravintoaineita ei voida toimittaa huokosoluihin, ja vaihtuminen huononee, mikä aiheuttaa huokosiin liittyviä ongelmia. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “Olen päättänyt käyttää valkaisukosmetiikkaa vain auringonpolttamina päivinä.” Tällaisessa tilassa ei voida sanoa, että se on tyydyttävä täplien hoidossa, ja melaniini, joka on huono ihon sisällä, on aktiivinen vuodenajasta riippumatta. Ollakseni rehellinen, näyttää siltä, ​​että huokoset ovat tulleet havaittavammiksi 3-4 vuotta sitten, ja iho on kiristynyt vähemmän. Luulen, että siksi huokosien mustanmuotoiset kokkareet ovat havaittavissa. Jos parantat verenkiertoa juoksemalla päivittäin, aineenvaihdunta muuttuu tasaisemmaksi ja saatat pystyä saamaan läpinäkyvämmän valkaisun. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, se näyttää hyvältä ja nostaa ikää nopeasti, joten naisille silmän ympärillä olevia ryppyjä kutsutaan ryppyiksi, kuten ryppyjä on huolestuttavaa ja on pelottavaa kasvattaa kasvoja oikein. Se on luonnollinen vihollinen . Herkällä iholla on taipumus iho-ongelmiin, koska ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään ihon talin tai kosteuden puutteen vuoksi ympäri vuoden. Kosteuttava vaikutus voidaan odottaa heti kylvyn jälkeen, kun kosteutta jää iholle, eikä ihonhoitoa lyhyen ajan kuluttua uimisesta. Voidaan sanoa, että kasvojen pesun perustarkoituksena on poistaa vain hapettunut ja juuttunut lika, kuten meikki tai tali. Olen kuitenkin kuullut, että jotkut ihmiset viettävät aikaa pesemällä kasvonsa poistamaan jopa iholle välttämätön sebumi. Päivittäin on tärkeää “lisätä ruokavalioon ruokia, joilla on korkea valkaiseva vaikutus”. Tämä sivusto esittelee “Millainen ruoka liittyy suoraan valkaisuun?” Ehkä jotkut ihmiset kokevat, että he eivät nuku liian kauan, koska he ovat kiireisiä päivittäin? Mutta jos etsit valkaisua, voit olla varma, että hyvät yöunet ovat tärkeitä. Voidaan sanoa, että mitä sinun tulisi pitää mielessä, kun hoidat herkkää tai kuivaa ihoa, on parantaa ihon estotoimintoa ja tehdä siitä kiinteä. Uskon, että periaatteena on tehdä ensin estotoiminnon korjaus.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました